|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kubuss ja też tak mam. Podobnie wygląda 'wnętrze' sukienki gdy simka siedzi.
Dziś gra samoistnie anulowała akcje jedzenia, simka miała już czerwony pasek i darła się że głodna ale zjeść nic nie mogła. Dopiero w pracy pasek się wypełnił a potem musiałam wyłączyć grę więc nie wiem jak dalej się potoczyło. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
@Kubuss: tak jest u każdego, po prostu niedorobione troche...
A patrzyliście do wnętrza tego najtańszego kibelka? Piękne aż się rzygać chce... (Chodzi mi o tą sraczkowato-psiokupową plamę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
Simy się kąpią w ubraniach.
5 na 6 Simów (nie licząc mojego) pływało w basenie w ubraniach. Taki dziwny strój, czy może wszyscy mają szaloną cechę? Albo po prostu błąd gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ostatnio zauważyłem że simka jak robi naleśniki wyrzuca skorupki od jajek na podłogę O.o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
I w końcu mnie dopadł problem znikających rodzin. Znikła mi świetna simka, nigdzie jej nie ma. I jeszcze problem z wyposażeniem rodziny. Mój sim jest cesarzem zła, pojawiają się komunikaty że w akcji sim znalazł jakąś biżuterię (osobista premia) i znajduje się to w wyposażeniu rodziny, ale gdzie to wyposażenie, w plecaku nic nie ma. Tak samo z kleptomanami. Osobisty plecak danego sima to nie jest wyposazenie rodziny, nawet gdy sim jako jeden stanowi tę rodzinę? Albo coś przeoczyłam albo faktycznie nie mam tej zakładki. Ostatnio edytowane przez Chloé : 13.06.2009 - 11:46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Tryb kupowania. Tam są 3 zakładki. Segreguj wg. pokoi, używalości (cos takiego) i wyp. rodziny
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Miyoki, ale jeśli sim ma ustawioną cechę 'unika nagości' to oczywiste, że myje się w ubraniu. A jeśli nie, to to już tak ma być, tak po prostu jest, chyba, że wszyscy mają ustawiony 'szaloną'.
Kubuss, ona je chowa do kosza na śmieci, one są jakby w szafkach, tylko ona ich nie otwiera, taka niedorobiona animacja Oo Ostatnio edytowane przez Odyn : 10.07.2009 - 00:53 Powód: post pod postem |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
A mój sim ostatnio rozmawiał z sąsiadką, której ulatywały nad głową tradycyjne "zetki", pojawiające się, kiedy sim śpi. Chyba tak ją zanudził tym gadaniem, że zasnęła z otwartymi oczyma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie wiem,czy to błąd czy co,ale moim Simom urodziłoy się 2 pary bliźniaków (sami chłopcy
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|