![]() |
#71 |
Reputacja: 14
|
![]()
O matko! Top, w który ją ubrałaś jest straszny!!!
Natomiast w twarzy nie podobają mi się usta - wyglądają, jakby jakiś niedoświadczony chirurg powiększył jej usta, wydają się być nadmuchane. Nos jest trochę dziwny. Kredka, w ogóle to czarne wokół oczu mi się nie podoba, bo strasznie je zmniejsza. No i brwi. Mają taki kształt, że simka wygląda jakby się miała zaraz rozpłakać. 5/10. |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Wygląda, jakby była przygnębiona ;p
Ciuszki mi się podobają ^^ Ogółem fajna ![]() |
![]() |
#73 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm.... simka mi się podoba, ma ładny kształt twarzy, bardzo ładny nos, niektórym mogą się nie podobać takie grube brwi u kobiety, ale nie każda simka musi mieć super kształtne cienkie, uważam że takie dodawają jej uroku, usta ładne zmieniłabym tylko troszkę górną wargę, a i zmieniłabym tez oczy. Niestety nie podobają mi się jej ciuchy. A mam pytanie czy masz jakiś skin z internetu bo mi się bardzo podoba kształt nosa, a ja u siebie nie mogę takiego uzyskać
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Adam i Antonio są boscy! Qui mi sie podoba jedynie z twarzy bo ubiór nie w moim stylu ...
za to Melissa i w pierwszym i w drugim przypadku ma bardzo ladne wlosy ale to nie ratuje jej twarzy bo jak dla mnie jest ... "za kwadratowa" ![]() |
![]() |
#75 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Brzydkie brwi i dość dzikie oczy + jeszcze okropny top= 8/10
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
Huh, no cóż... Nie podobają mi sie jej oczy i nos.
Ale mi się ogólnie nie podobają wszystkie nosy w ts3. A z resztą są takie same. O_o |
![]() |
![]() |
#77 |
Reputacja: 17
|
![]()
Witam Figo! Marisol ma za dużą fryzurę, która robi wrażenie spłaszczonej twarzy, poza tym zbyt pociągły i wąziutki nos, usta akurat mi się podobają, ale koszulka istny dramat - załatać jej dziurę na tułowiu tym samym materiałem i będzie ok. Ocena: 9/10 pkt. Pozdrawiam D_S
![]() ![]() ![]()
#78 |
|
![]()
Zmieniałabym tylko u niej brwi. No i może faktycznie ten top
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Reputacja: 11
|
![]()
marandile, Sherlock, inspiration15, angel14, Charionette, zumzool, Dziurawiec_Skąpolistny, Searle - dziękuję
![]() inspiration15 używam skinu z internetu (wersja default) http://club-crimsyn.dreamwidth.org/t...t+replacements Trzeba trochę zjechać w dół,można pobrać np. tylko twarze. |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
dzięki wielkie
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |