![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Jeżeli to samochód to wrzuć ten Mod do moich dokumentów Electronic Arts The Sims 3 i folder Mods
|
![]() |
![]() |
#73 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam taki oto problem , żę gdy włączam mój zapis to podczas budowania jest wszystko ok ale gdy zaczynam grac to wszytko sie zacina . Oprócz poruszania się drzew... Simy się wyłączają i pisze w takim okienku "program thesims 3 nie odpowiada. " i tam pod spodem "nie wysyłaj" i to drugie "wyslij raport o błędach " Już wysyłałam , usuwałam te backupy kopiowałam zapis i nic! Tylko w tym zapisie jest coś nie tak reszta działa ok. A bardzo bym chciała o rozwiązanie problemu gdyż to moje nowe miasto i już bardzo dużęo zrobiłam w nim.... inaczej będe musiała wszystko kopiować i znowu przenosić. Proszę pomóżcie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
A ja mam z kolei problem taki ze jak gram to po jakichś 9 do 15 minutach gra sie sama wyłącza. Mam oryginał POMOCy
|
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
ja mam taki problem z sims 3 że na początku wszystko jest ok gra się włącza wybieram miasto i zaczynam grać w pewnym momencie nie mogę ruszyć kursorem i gra się wyłącza nie zapisując i wszystko co zrobiłam przepada komputer się restartuje proszę pomóżcie mi
|
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
Marcinkult, SimsMania - tak się dzieje niestety jesli ma sie słaby komputer
![]() Mimo, że spełnia minimalne wymagania togra się po jakimś czsie sama wyłącza. Proponuje częste zapisywanie i ponowne włącznie bo moim zdaniem inaczej niż lepszym komputerem nie da się tego rozwiązać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
Ja mam problem ,że jak gram w Brigdeport to wszystko mogę robić (tzn.edytować miasto itp.) Ale jak wybieram rodzinkę to jak klikam graj to mi się włącza znów pulpit.I nie można zapisać Brigdeport. Reinstalacja nie pomogła.Wszystko mam oryginalne. Czy to wina dodatków? HELP ME!
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Witajcie od jakiegoś czasu TS3 wyłącza mi się jak gram. Gra gaśnie i pojawia się No signal. Dźwięk słychać przez trzy sekundy a potem ścina się. Kiedyś mi się tak nie działo ale po zainstalowaniu dodatków dzieje się to bardzo często a po zainstalowaniu akcesoria? Cały czas! Zmieniłem grafikę - nic. Usunąłem kilka programów z kompa - nic. HELP!
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Przeniosłam folderyDownloads, DCCache, DCBackup i InstalledWorlds. Jednak po włączeniu Bridgeport i wybraniu rodziny wciąż to samo - wyrzuca mnie na puplit. Próbowałam już reinstalacji. Edycja miasta, tworzenie Simów i tego typu rzeczy dostępne, jak wcześniej. Gra uszkodzona? Jakiś folder z dodatkami wciąż przeszkadza w urochomieniu gry? Komputer nie wytrzymuje (strasznie by mnie to zasmuciło, nie ma nawet roku)? Proszę o pomoc, nie chciałabym wydać 100zł na nic.
|
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Mam ogromny problem, gram sobie w the sims 3, ale trzeba aktualizacji gdy zaktualizuję wszystko laduje mi sie 30 minut a potem tak zcina że nie da sie grać, .
Mam zainstalowaną karierę, usunęłam małpkę i wszystkie dodatki ale nic sie nie zmienia, po aktualizacji jest masakra a bez niej gra nie chce sie włączyć. POMOCY! |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|