Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.07.2010, 09:11   #71
Miley98

Reputacja: 10
ThumbsUp Odp: Jaki chcielibyście dodatek do The Sims 3 ?

Cytat:
Napisał Maddie*** Zobacz post
Ja bym chciała zwierzaki, ale żeby było więcej możliwości i rzeczy niż w TS2 zwierzaki, o i zeby byly no mniej wiecej taki przedzial wiekowy zwierzakow stary, dorosly, szczeniak, i nowonarodzony, a te pierwsze trzy w edytorze tworzenia zwierzaka, no mozna stworzyc wlasnego zwierzaka np. weza, ale zeby ten waz mogl lazic po domu a nie tylko w akwarium czy w czyms takim, i simy co mają cechę ze boi sie wezy czy tam gadow bedzie uciekal podskakiwal, wrzeszczal czy zemdleje na widok gada, i jeszcze ten co kocha gady (taka cecha) bedzie chcial ich duzo. Psy mozna wyprowadzać na smyczy po miescie, i chodzic na zawody dla naszych pupili i wybiegi dla zwierząt nie tylko psow. Żeby mozna miec hodowle np. psów i zeby ja miec trzeba zlozyc jakies papiery w ratuszu, i gdy się urodzą zwierzaki w takiej hodowli to daje sie mu rodowodowe imie a nowi właściciele sobie zmieniają, nowa kariera- weterynarz, zwierzaki mogą chorować, złamać np. nogę, a miejsce pracy weterynarza bylo by osobnym budynkiem. No i zeby bylo schronisko do ktorego simowie przychodzą, moga przynosic pieniadze i przedmioty dla zwierzat np. zabawki, oddaja zwierze i adoptuja, ale zwierzaki sa osobno w takich klatkach, klikniesz na zwierzaka to pokaza sie takie opcje poglaszcz, podglad, wybierz, i schronisko mozna zobaczyc od srodka, na ulicy mozna znalezc zwierzaka bez obrozy ktorego albo sie odnosi do shroniska albo dzwoni sie do niego iwoz ze schroniska zabiera zwierzaka, i gdy zwierzak zaginie oddali sie daleko od domu to mozna zamiescic ogloszenie w komputerze lub w gazecie i gdy ktos go znajduje dzwoni do ciebie informuje ze ma prawdopodobnie twoje zwierzaczka i przyjezdzasz po niego, tak samo mozesz sprawdzic w komputerze czy w gazecie czy nikt nie zgubil zwierzaka ktorego ty znalazles. zwierzaka mozna ubierac(nie ze lubie gdy zwierzeta sa ubierane, bo nie lubie). Kariera taka jak trener. jak sie wygra zawody to mozna organizowac wlasne, mozna przygarnac mieszanca lub kupic rasowego albo odwrotnie od przyjaciela znajomego, czy znalezc wiadomosc w komputerze czy w gazecie czy ktos nie chce przygarnac zwierzaka. Dzieci, nasze kochane pociechy beda za pieniadze wyprowadzac psy sasiadow. Mozna kupic schronisko i je prowadzic. miec rozne rodzaje ryb i takie wielkie akwarium, ale akwarium niech bedzie wiecej , duzo, duzo mialam jescze kilka pomyslo w na simsy zwierzaki ale wypadly mi z glowy

Miałam tez pomysły na inne dodatki do TS3, ale już nie pamiętam.

Ps. co myslicie na temat The Sims 3 Unleashed czy cos takiego bedzie czy to jakis zart, to prawdopodobnie znaczy na smyczy lub spuszczone ze smyczy, tak slyszalam

O i jeszcze cos takiego nawiazujace do pomyslu Kinkarusa, simy moga plywac w wodzie(morze, jezioro),

I niech z jakims dodatkiem pojawią sie np. slodycze platki nestle, mlekolaki itp. mleko ( to tez w jakims dodatku o wsi), zeby byl dodatek podobny do gwiazdy w TS1, wiem ze tez ktos wspomnial na tym forum o czyms takim jak przechodzenie z jednego miasta do drugiego z SV do Rev. itd. jakis dodatek powiazany ze sportem gwiazda siatkowki, pilki noznej koszykowki, plywactwa ping-ponga z czym pojawią się przedmioty potrzebne do tych sportow, no i inne sporty, deska skateborowa, niech tez pojawi sie z jakims dodatkiem perkusja organy pianino fortepian gitara elektryczna i basowa i inne instrumeny(dodatek powiazany z muzyką).

Jak cos mi wejdzie do glowy to napisze bo mialam duzo pomyslow na dodatki
Maddie*** na górze podałam e-mail gdzie możesz wysyłać swoje pomysły na grę lub dodatek.
A oto mój pomysł na dodatek o porach roku. Były by cztery pory roku i wraz z tym dodatkiem doszły by miesiące oraz różne ważne święta takie jak: wielkanoc:kwiecień lub maj; Boże narodzenie: grudzień, a przed Bożym narodzeniem mikołajki; a w październiku byłoby haloween. Co wy na to.

Simy Miley
Historia córki Assassyna

Miley98 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.07.2010, 13:09   #72
Serakel

Domyślnie Odp: Jaki chcielibyście dodatek do The Sims 3 ?

Miley98 też myślałam nad takim dodatkiem o porach roku i o świętach, ale nie o miesiącach i o mikołajkach nie myślałam, to fajny pomysł, mogłyby być też wakacje dla dzieci, i kolędnicy chodzą w święta po domu, adwent przed Bożym Narodzeniem, a Wielki Post przed Wielkanocą, i doszłoby coś do tego o religii, albo osobno
Serakel jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.07.2010, 13:17   #73
ChoreMelodie

O, albo kiedy by było lato to dzieci mogłyby jechać/iść na kolonie lub do letniej szkółki. c:
ChoreMelodie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.07.2010, 14:09   #74
Dejavu

The Sims 3 Wszystko o Wszystkim
Będzie tam wszystko.
BŁAGAM WAS,gorszego tematu nie można wymyślić -_-
Dejavu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2010, 16:22   #75
Aquamenti
Guest

Ja chciałbym hmm na pewno zwierzaki, ale nie takie, jakie były w dwójce, bo jak dla mnie TS2 Zwierzaki to była kompletna porażka. Według mnie, żeby Zwierzaki w trójce były fajne to powinno być:
-więcej zwierząt (króliki, chomiki, kanarki, węże, itd.)
-edycja nie tylko kotów i psów, ale i innych zwierząt
-zwierzęta gospodarcze (krowy, konie, kury)
-kariera rolnika, weterynarza, hycla…
-obiekty takie jak: schronisko, park…
-nowy cechy np. kociarz, psiarz, nie lubi zwierząt, itp.
-zachowania typowe dla zwierząt (ujadanie, kiedy właściciel wychodzi do pracy, niszczenie sprzętów)
-więcej interakcji ze zwierzętami! W dwójce po skończeniu tresury pozostawało ich tylko kilka…
Co do Zwierzaków to chyba byłoby tyle, ale oczywiście jak większość osób chciałabym cztery pory roku… a w nich:
-rozbudowane interakcje np. na śniegu
-ogrodnictwo – sadzenie wiosną, szkodniki, szklarnia, robienie soków – jak w dwójce, rośliny długowieczne, czyli np. drzewko owocowe mogłoby „żyć” dłużej tak jak to jest w prawdziwym życiu a im starsze drzewko tym wydaje więcej i lepszy plon, pola uprawne, sadzenie kwiatów, ogrodnik taki jaki był w dwójce
-powrót termometru! On był naprawdę przydatny…
-święta, kolonie, wakacje
-kąpanie się w morzu tudzież rzece, jeziorze, kąpieliska i miejsca gdzie można utonąć;]
-kariera ratownika, rolnika
-klub ogrodniczy, konkursy na najlepsze warzywa i owoce, dożynki tudzież festyny
I to chyba na tyle;]
A tak poza tym przydałoby się wesołe miasteczko, kariera w edukacji, solarium i wiele, wiele innych… ;D
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2010, 16:42   #76
Paka

Jakoś nigdy mi nie zależało na jakimś dodatku którego bym chciał, czytając wasze problemy i błędy pojawiające sie grze
Ale to co ma się pojawić w pozmroku jest chyba wystarczające dla mnie
Paka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.07.2010, 13:45   #77
Miley98

O właśnie mogły by być wakacje dla dzieci.

Simy Miley
Historia córki Assassyna

Miley98 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.07.2010, 13:41   #78
Horsez

zwierzzzaaaaakii!!!!
stare 09.04.2011, 16:50   #79
natuszka333
Guest

ja bardzo bym chciała żeby były zwierzaki ale nie tylko jak pies kot tylko jak koń królik, wąż, jaszczurki róznego rodzaju itp
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2011, 17:03   #80
sebi27

Ja bym chciał simsy przez internet
sebi27 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania