![]() |
#71 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
A oto mój pomysł na dodatek o porach roku. Były by cztery pory roku i wraz z tym dodatkiem doszły by miesiące oraz różne ważne święta takie jak: wielkanoc:kwiecień lub maj; Boże narodzenie: grudzień, a przed Bożym narodzeniem mikołajki; a w październiku byłoby haloween. Co wy na to. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
|
![]()
Miley98 też myślałam nad takim dodatkiem o porach roku i o świętach, ale nie o miesiącach i o mikołajkach nie myślałam, to fajny pomysł, mogłyby być też wakacje dla dzieci, i kolędnicy chodzą w święta po domu, adwent przed Bożym Narodzeniem, a Wielki Post przed Wielkanocą, i doszłoby coś do tego o religii, albo osobno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
O, albo kiedy by było lato to dzieci mogłyby jechać/iść na kolonie lub do letniej szkółki. c:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]()
The Sims 3 Wszystko o Wszystkim
Będzie tam wszystko. BŁAGAM WAS,gorszego tematu nie można wymyślić -_- |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Ja chciałbym hmm na pewno zwierzaki, ale nie takie, jakie były w dwójce, bo jak dla mnie TS2 Zwierzaki to była kompletna porażka. Według mnie, żeby Zwierzaki w trójce były fajne to powinno być:
-więcej zwierząt (króliki, chomiki, kanarki, węże, itd.) -edycja nie tylko kotów i psów, ale i innych zwierząt -zwierzęta gospodarcze (krowy, konie, kury) -kariera rolnika, weterynarza, hycla… -obiekty takie jak: schronisko, park… -nowy cechy np. kociarz, psiarz, nie lubi zwierząt, itp. -zachowania typowe dla zwierząt (ujadanie, kiedy właściciel wychodzi do pracy, niszczenie sprzętów) -więcej interakcji ze zwierzętami! W dwójce po skończeniu tresury pozostawało ich tylko kilka… Co do Zwierzaków to chyba byłoby tyle, ale oczywiście jak większość osób chciałabym cztery pory roku… a w nich: -rozbudowane interakcje np. na śniegu -ogrodnictwo – sadzenie wiosną, szkodniki, szklarnia, robienie soków – jak w dwójce, rośliny długowieczne, czyli np. drzewko owocowe mogłoby „żyć” dłużej tak jak to jest w prawdziwym życiu a im starsze drzewko tym wydaje więcej i lepszy plon, pola uprawne, sadzenie kwiatów, ogrodnik taki jaki był w dwójce -powrót termometru! On był naprawdę przydatny… -święta, kolonie, wakacje -kąpanie się w morzu tudzież rzece, jeziorze, kąpieliska i miejsca gdzie można utonąć;] -kariera ratownika, rolnika -klub ogrodniczy, konkursy na najlepsze warzywa i owoce, dożynki tudzież festyny I to chyba na tyle;] A tak poza tym przydałoby się wesołe miasteczko, kariera w edukacji, solarium i wiele, wiele innych… ;D |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
Jakoś nigdy mi nie zależało na jakimś dodatku którego bym chciał, czytając wasze problemy i błędy pojawiające sie grze
Ale to co ma się pojawić w pozmroku jest chyba wystarczające dla mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
O właśnie mogły by być wakacje dla dzieci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
zwierzzzaaaaakii!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
ja bardzo bym chciała żeby były zwierzaki ale nie tylko jak pies kot tylko jak koń królik, wąż, jaszczurki róznego rodzaju itp
|
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Ja bym chciał simsy przez internet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |