![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Agnieszka86 Te skandale irytują nieraz, chociaż teraz mi moi simowie, którzy mieli wielu znajomych i skandale które to psuły poumierali a został ich syn, który ciągle jest niesłusznie o coś oskarżany, ale to naukowiec samotnik i nie ma żadnych przyjaciół, więc nic nie traci i tylko bije kasę na pozwach sądowych
![]() ![]()
Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. Ostatnio edytowane przez Levkoni : 25.07.2011 - 21:34 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
tak w jednej ale nie chce zmieniać bo gram w simsy metodą udoskonalania wszystkiego co tylko można wieć moja simka jest wyjątkowa ( pracowałam nad nią 2 miesiące) zaczynać od nowa wszystko bo bugi są to jest nie fer. można zawsze zapisać i wprowadzić simkę do innego miasta ale tracę wakacyjne zdobycze a żeby poraz 30 przejść WP to już mnie wykańcza
|
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
To może zrób jak radzi Absolem (no chyba, że grasz koniecznie bez kodów) + przekup paparazzi/załóż sprawę w sądzie(ratuszu). Możesz przecież jeszcze usunąć znacznik 'zażenowania'.
![]() Jednak najlepiej z pomocą kodu 'testingu' przeciągnąć pasek ... znajomości (?) między Simami. ![]()
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
co 5 minut 45 simów przeciągać pasem znajomości to czasochłonne męczące i beznadziejne. Może ktoś jednak zna sposób aby wyłączyć gwiazdki osobowości
|
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
Ok. Poszukałam trochę w googlach i jedyne co znalazłam o usunięciu gwiazdek osobistości to to:
http://zapytaj.com.pl/Category/029,0...bistosci_.html http://zapytaj.com.pl/Category/029,0...bistosci_.html Użytkowniczka "Canella" pisze, że jest pewien mod na to. Zajrzyj. Niestety nie znalazłam czegoś, co by wskazywało na możliwość usunięcia gwiazdek osobistości za pomocą kodu, co bardzo przydałoby się także mi. ![]()
![]() |
#76 |
|
![]()
NRaasem . ten mod potrafi wszystko
![]()
![]() |
#77 |
|
![]()
Dlaczego ja nie mam w grze żadnych skandali? xD I nie piszą o mnie w gazecie, w sensie o mojej simce ;p
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
Może za mało gwiazdek osobistości? Moja Simka ma 1 gwiazdkę i ma na koncie tylko 1 skandal (fałszywy), a gram nią dość długo i nie wymuszam na niej ''tworzenia'' skandali.
![]()
![]() |
#79 |
|
![]()
Mam już od dłuższego czasu 4 gwiazdki, ale w gazecie nic nie piszą o mnie ani o nikim innym o.O
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Dam wam drobną radę związaną z sprawami za zniesławnienie kiedy wasz sim ma wyży poziom charyzmy szansa że wygra zwiększa się. a paparazzi mogą być denerwujący chociaż nie zauważyłem żeby psesadrzali z ilośćią fałszywych oskarżeń
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|