![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ooo co tak krótko?
![]()
![]() |
|
![]() |
#72 |
|
![]()
hahahahah, tekst z modą na sukces podbił moje serce
![]() tak krótko ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jutro też dzień. Jak będzie taka możliwość będzie odcinek. Chyba , że mam dawać duże odcinki , ale rzadziej?
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Haha. Tekst z modą na sukces - świetny xD
Ropuchy są strasznie dziwne, a zarazem ciekawe. Tajemniczy głos? Przypomniała mi się 2 cześć Harrego Pottera, gdzie Harry słyszał głosy Bazyliszka : P Jestem ciekaw jak skomplikujesz im życie. Będę zaglądał! |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
Dziś znowu nie było czasu na napisanie odcinka. Jutro lub w niedzielę napewno będzie.
Dalsze części raz na tydzień wstawię wydłużone ![]()
![]() |
#77 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jak coś obiecujesz, to chociaż staraj się dotrzymać słowa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
Rodzina Shelder , odcinek 6
Damon czuł , że te odgłosy to sprawka Lyndy. Ona używała swoich mocy w nieumiejętny sposób , żeby tylko być na swoim. Wiedział , że musi ją pokonać dla dobra rodziny. Myślał , że jeśli ją pocałuje to przejdzie na jasną stronę mocy. Umówił się z nią o 19:00 na cmentarzu. Jego małżeństwo z Rittą przeżywało kryzys. Nocy nie przeznaczali na uprawianie miłości przez dziwne zainteresowania Damona. Do tego dostał pracę w ośrodku naukowym , czasu wolnego miał niewiele , a spędzał go w ogrodzie lub w piwnicy. Tak też było tego dnia. Samotnie spożywała posiłek. ![]() Włączyła komputer i sprawdziła e-mail. Przez przypadek odkryła ciekawą korespondencję z Lyndą. Myślała , że już dawno nie utrzymywali kontaktu ze sobą. A jednak. ![]() Później weszła na czat i zaczęła rozmawiać z transwestytą. W Simternecie można poznać dziwnych ludzi. ~~~ Cmentarz w AP , godzina 19:00 Lynda zniecierpliwiona czekała na mężczyznę. ![]() Dopiero po godzinie się zjawił. -Przepraszam za spóźnienie , miałem nadgodziny w pracy. -Pracujesz w Amber Gold? -Nie. W laboratorium im. J. Feretelehajteneregocego -To chyba jacyś Ruscy z Zachodu czy co , skomplikowane nazwisko. Wziął w rękę różdżkę. Musiał zrobić co w jego mocy , żeby zniknęła z tąd. ![]() Lyn też się skupiła. Wierzyła , że to ona zwycięży. ![]() To była naprawde ciężka bitwa. Czarnula była coraz słabsza. Przegrała walkę. ![]() Damon wiedział , że to czas by zadziałać. Uważał , że jeśli ją pocałuje raz , wtedy już nie będzie zła. Rzucił na nią zaklęcie miłości. Oddalili się by nikt ich nie widział. A jakby tam był prywatny detektyw? ![]() Pocałowali się. ~~ Urwał mu się film. Nic nie pamiętał z tego wieczoru. Obudził się w swoim łóżku. ![]() Gdy Ritta się obudziła zauważyła , śpiącego męża. Była wściekła na niego , lecz jego widok ją zaskoczył. Natychmiast zawołała go do salonu. -Co ty sobie wyobrażasz? Szlajasz się po nocach , czatujesz z tą czarną , może jeszcze się z nią puściłeś? ![]() -Zrozum. Ja to zrobiłem dla ciebie. Za dawnych czasów się zmieniła. Teraz chce cię zabić. Nie chcę do tego dopuścić. ![]() Teraz zrozumiała. On to zrobił z miłości. Nie chce , żeby zginęła. Przytuliła go mocno. ![]() Postanowili cieszyć się każdym dniem spędzonym razem. ![]() BONUS Miał na co patrzeć ![]()
![]() |
#79 |
|
![]()
Hm... coś mi ta Laynda nie pasuje... czy może to tylko pozory?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
O matko. :o
Może jestem jakaś dziwna, ale w ogóle nie rozumiem logiki jego postępowania. No bo co, najpierw ją pokonuje, potem, kiedy ona w ramach zemsty chce zabić jego dziewczynę (żonę?), on postanawia ją pocałować?! o.o Ale i tak najpierw musi ją pokonać w pojedynku. Dopiero później całuje...? I jego partnerka. Na prawdę wierzy, że jej chłopak (mąż?) poszedł spotkać się po zmroku z inną laską tylko po to, by ją chronić? OK... Ale Ritta jest ładna. ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|