![]() |
#71 |
Reputacja: 11
|
![]() Właściwie to nie mam pojęcia, dlaczego zjawiam się tu tak późno, całe szczęście, że ktoś odświeżył temat, bo do tej pory bym nie wiedziała, że wrzuciłaś coś nowego :|
Robin - w obu wariantach "fryzurowych" wygląda świetnie, chociaż chyba do jej stylu bardziej pasuje ten wygolony tył. Świetna stylizacja, lubię takie. Sama nie przepadam za tymi typowo kobiecymi (sukieneczki i te sprawy). Simka ma zarąbiste usta, strasznie podoba mi się ich kształt. Od jakiegoś czasu zachwycam się "szminkami", których używasz. Uwielbiam wprost ich blady, naturalny wygląd. Ja niby do dwójki też mam taki set, ale moje ulubione skiny mają bardzo czerwone usta i po nałożeniu takiej pomadki ta czerwień trochę przez nią przebija i nie ma tego efektu bladości, nad czym ubolewam ;/ Chyba muszę się zabrać za przerabianie tych skinów, bo coraz bardziej mnie to denerwuje. Tylko jedna prośba - namów ją, żeby rzuciła palenie, bo szkoda, żeby się dziewczyna truła ;> Ostatnio edytowane przez Malin : 05.05.2013 - 09:07 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Reputacja: 10
|
![]()
Robin jest wyjątkowa, ma naprawdę niespotykaną urodę i można zauważyć ten zadziorny charakterek
![]() + Zarzuć jakimś simem, śledzę Twojego tumblra (nie mam pojęcia, czy dobrze odmieniłam) i widzę samych przystojniaków ^_^. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
Dzięki wielkie za wszystkie komentarze.
![]() Malin, jak już skombinujesz te skiny (o ile w ogóle ![]() Jej nie namówisz na takie rzeczy. ![]() ______ Zgodnie z prośbą, zarzucam simem. Jest to simowa wersja mojego ulubionego aktora - Madsa Mikkelsena. Przepiękny człowiek, by the way. (UWAGA! Picspam) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wrzucam jeszcze zdjęcia dla porównania. ![]() ![]() Niestety, simsy nie umożliwiają odtworzenia TYCH kości policzkowych, i niestety, nie tylko ich, nad czym bardzo ubolewam. Dziękujemy za uwagę i żegnamy Państwa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]()
Orany. Muszę Ci powiedzieć, że sama od paru dni oglądam "Hannibala" i uwielbiam tego aktora, a więc jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Jak na Simsy wyszło Ci to naprawdę świetnie, gdyby dało się odwzorować te kości policzkowe to wyglądałby dokładnie jak Mads. Naprawdę dobra robota, gratuluję!
![]()
![]() |
#75 |
|
![]()
Oczy - jak zwykle piękne, usta jeszcze bardziej, ogólnie omnomnonomnom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
Rewelacja, bardzo dobrze Ci wyszedł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
Powiem tak, bardzo podobny ale:
oczy ma większe w rzeczywistosci i troche dluzsze przerwa miedzy ustami a nosem za dluga kosci policzkowe wyszly calkiem dobrze, on ma specyficzne szerokie i plaskie nos bardzo podobny usta tez ogolnie na plus, moze inny skin by to lepiej oddal ja czekam na Benedicta ![]()
![]() |
#78 |
|
![]()
Hannibal Lecter...
![]() Co do sima, to wyszedł Ci mega podobnie, biorąc pod uwagę, że odwzorowanie kogokolwiek w trójce graniczy z cudem. Dobra robota!
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]() O tak, Mads zdecydowanie trafia w moje gusta estetyczne <3 Jest boski! Bardzo mi się kojarzy z Viggo Mortensenem, jak dla mnie to bardzo podobny TYP urody. Niemożliwie męscy i pociągający, chociaż uroda dyskusyjna (nie klasyczne, ale raczej specyficzne piękno), czyli dla mnie ideał <3 Te ustaaaaaaaa!
Sim udał Ci się znakomicie, widywałam go kilka razy na Twoim tumblr ;) Najbardziej mnie urzekł w tym golfie, aż chciałoby się do niego przytulić, rewelacja. Zgadzam się z opinią Rudzi, że to prawdziwa sztuka odwzorować w TS3 prawdziwą postać, tym bardziej należą Ci się brawa. Wyszło super! btw. co do tych skinów, jak będę działać, to dam znać ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Mikkelsen jak najbardziej wyszedł ci pięknie !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|