![]() |
#71 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 14
|
![]()
<zasiada do stołu ze śniadankiem....>
Łoł łoł łoł gdzie się podział cały Hogwart? no cóż,więcej śniadania dla mnie. Ostatnio edytowane przez Nina14! : 25.08.2015 - 08:08 |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Oj, dzieci, dzieci... Widać, kto jest nowicjuszem na Hogwarcie
![]() To ja też sobie coś chrupnę. Ciekawe kiedy przyleci poczta, zamówiłam nowy płaszcz, no bo wiecie, niby koniec lata, a tu zaraz zima zaskoczy ![]() Rzeczywiście coś nas mało... nieprzyzwyczajeni do wstawania rano? ![]()
#73 |
Reputacja: 41
|
![]()
Przyzwyczajeni, tylko nie wiem o co chodzi (bo tak jak wspominałem nie czytałem tego Harego Pottera) i nie za bardzo wczuwam się w klimat i te całe dialogi
![]() Ciekawe kto dziś będzie pierwszą ofiarą. |
![]() |
![]() |
#74 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
"Ech, cholerny pociąg" - mruczałam pod nosem, szukając miejsca, gdzie wszyscy mieli się spotkać.
W końcu znalazłam. Niewiele myśląc wpadłam z impetem do środka pomieszczenia. Wszyscy spojrzeli się na mnie dziwnie, a ja rzuciłam tylko: - Jestem Cherrie, ale możecie mówić mi Spóźnialska. ^Lepki - mam to samo....nie wiem nic na temat Harrego Pottera ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
...mogę być wredna i zapytać "gdzie wy żyliście całe życie, jaskiniowcy?" xd
#76 |
Reputacja: 41
|
![]()
<spogląda na dziewczynę, która wbiegła do sali i wskazuje pacem miejsce z miłym głosem>
Tutaj jest wolne miejsce. Siadaj. @up up :Hura. Przynajmniej jedyny nie jestem ![]() @up: Wolałem podwórko i inne książki ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
- dziękuję. - odpowiedziałam, czując, że spotkałam bratnią duszę.
@Mery: mnie tam uniwersum Marvela interesuje ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Reputacja: 11
|
![]()
*zieeeeeeeeeeew*.
widzę, że jak co roku przespałam powitalną kolację. cóż. przynajmniej zdążyłam na śniadanie. jestem Cheeba i tak jak Kędziorek mieszkam w Slytherinie. Najbardziej lubię chodzić na zajęcia z eliksirów i zaklęć. I należę do drużyny quidditcha, jestem ścigającą. nie mogę się doczekać pierwszego meczu w tym sezonie!
![]() |
#80 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
@Chari - mnie też, Marvel, DC, spoko, komiksy czytam do tej pory, ale Pottera nie znać...? xd
@Lepki - ja też miałam życie, but still... pierwsza część Pottera była nawet jedną z moich lektur więęęęęęc Booooziu jaka nuda... standard. Wszyscy myślą, że Hogwart jest taaaaki interesujący, a to szkoła jak każda inna. Tylko magiczna. Meh.
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|