|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie za to interesuje jeszcze jedna rzecz, dotycząca Belli z gry Blair. Dlaczego, skoro masz podmienione skiny, simka w grze i na avatarze się różni? Zazwyczaj wygląd sima jest kompatybilny z podobizną, którą widzimy na panelu sterowania. Błąd?
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
u mnie wszystkie simy maxisa, których jeszcze "nie tknęłam" (czyt. nie zmieniłam ich wyglądu) mają taką miniaturę. o, np. Dina Kaliente:
[IMG]http://i46.************/dwpi9.png[/IMG] |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
@uyp: Wgl. nie rozumiem o co Ci chodzi ?
![]() |
#5 |
Reputacja: 17
|
![]()
Nie nie dziwi mnie to. Po to jest to dwuczęściowy strój, aby sobie wziąć spódnicę do czego innego i górę do czego innego. Sam dawałem Simce spódnicę i czarną bluzkę... Więc to żaden dowód. A o gustach się nie dyskutuje, bo jeden lubi to drugi tamto... A zanim usnęliście te posty to było tak: Och... ale brzydki ten skin... - No na prawdę... Tak zgadzam się... Co to jest? :/ Ech...
![]() |
#6 |
|
![]()
Blair, ale Ty tą Bellę wcześniej przywołałaś kodem/wskrzesiłaś/ściągnęłaś czy coś w tym stylu, prawda? Ona chyba nie pojawiła Ci się w Miłowie tak sama z siebie?
edit: dla jasności - chodzi mi o przywołanie Belli w grze, nie na samą parcelę ze zmarłym dzieckiem
I don't have PMS I just hate you. Ostatnio edytowane przez LittleDevil : 06.07.2010 - 00:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
LittleDevil, nie, właśnie nie. po prostu pojawiła się znikąd.
dla ciekawostki dodam: tak samo jak Bella podczas innych nocy przychodził Skunks Śmierdziuch i Idealna Simorośl. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
|
![]() Cytat:
Bo właściwie to Bella jest trochę podobna do takiej Idealnej Simorośli czy Technika Zapylacza (może ten też do Ciebie kiedyś przyjdzie) - nie da się jej spotkać, ale gdzieś w grze jest i jest żywa. Jest takim rodzajem NPC, który nigdy nie pojawia się w okolicy i nie istnieje jako sim, tylko siedzi w drzewie genealogicznym i daje geny swoim potomkom (z tym, że Bella skończyła na dwójce dzieci a kosmita i simorośl mogą się ciągle rozmnażać ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
to jest taka simorośl, z która wszystkie simorośle mają dzieci. tak jakby druga/drugi mama/tata każdej simorośli.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|