Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.08.2008, 19:55   #1
Chloé

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!

Cytat:
Czy w OŻ są możliwe pojedynki magików?
Nie ma pojedynków, ale chciałam dziś jakiś wywołać, wiec w tym celu rozwcieczyłam dobrą wiedźmę rzucajac na nią złe zaklęcia. Potem jak przyleciała na parcelę mojego złego czarownika to rzuciła zaklecie ze światłem co się humor wszystkim na parceli poprawia to mój wiedźmin zrobił błyskawice, potem ona znowu promienie, mój błuskawice i tak w kółko aż odleciała xD Potem znów przyleciała to zrobiłam pożar na podwórku i ona przypadkiem spłonęła ale sama wlazła w te płomienie jak ją pszczoły goniły xD a teraz jest zombie i mieszka z innym zombiakiem, też czarownikiem...
Chloé jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.08.2008, 20:00   #2
blakistoni
Guest

Zależy jak na to spojrzeć..

są możliwe "bitwy" czarownic/wiedźm ale takie simowe czyli policzkowanie,zaatakowanie
U mnie się ta królowa dobrych wiedźm Filomena Abramek biła z tą najgorszą,nie pamiętam imienia
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.08.2008, 20:08   #3
Chloé

Cytat:
Napisał kotka22 Zobacz post
U mnie się ta królowa dobrych wiedźm Filomena Abramek biła z tą najgorszą,nie pamiętam imienia
Bo to w grze naturalne że dobra wiedźma nie che gadać ze złą (przy normalnej pogawędce) i szybko stają się wrogami, trzeba się bardziej starać żeby się polubiły.

Ale ciekawie jest przy spotkaniu "trzeciego stopnia" bardzo dobrej mocy z bardzo złą (konkretnie to chodzi mi o bara-bara w łóżku) wtedy te unoszące się światełka niebieskie i zielone się mieszają plus fajerwerki i to daje ciekawy efekt wizualny.
stare 29.08.2008, 20:40   #4
stotka
Guest

Bindi, zrob koniecznie fotki tego bara-bara dobrze? ^^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.08.2008, 20:52   #5
Chloé

OK, zaraz jak zrobie to wkleję o ile ktoś mnie nie ubiegnie (Simsy mam na innym kompie).
stare 29.08.2008, 21:08   #6
STAR
Guest

@UP
o piratach nie rozmawiamy !!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.08.2008, 21:16   #7
björn borg

Reputacja: 10

a kto tu o piratach gada ? ._.
björn borg jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.08.2008, 22:16   #8
Chloé

O jakich piratach?! Grę mam na innym kompie a konkternie na laptopie bo pecet z którego w tej chwili piszę jest tak styrany że gra się wczytywała pół godziny a taka gra to żadna przyjemność.
Głeboko nad tym ubolewam, ale niestety nie moge dać tu obiecanych fotek gdyż nie mam odpowiedniej dyskietki żeby screeny z laptopa przenieść na zwykły komp, no chyba że ktoś ma jakiś inny sposób jak to zrobić, bom w sprawach technicznych zielona jak zła wiedźma
stare 29.08.2008, 23:40   #9
Samantha
Guest

Cytat:
Napisał Bindi Zobacz post
O jakich piratach?! Grę mam na innym kompie a konkternie na laptopie bo pecet z którego w tej chwili piszę jest tak styrany że gra się wczytywała pół godziny a taka gra to żadna przyjemność.
Głeboko nad tym ubolewam, ale niestety nie moge dać tu obiecanych fotek gdyż nie mam odpowiedniej dyskietki żeby screeny z laptopa przenieść na zwykły komp, no chyba że ktoś ma jakiś inny sposób jak to zrobić, bom w sprawach technicznych zielona jak zła wiedźma
Najlepszy jest pendrive (czyt. pendrajw) lub karta pamięci. Podłączasz do USB i klikasz na dany plik potem na: "wyślij" i wybierasz karta lub pendrive. Szybko, łatwo i przyjemnie Nie są to drogie urządzenia. Pendrive Kingston 2 GB kosztuje 29 zł!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2008, 01:14   #10
Beep

Cytat:
Napisał Bindi Zobacz post
no chyba że ktoś ma jakiś inny sposób jak to zrobić, bom w sprawach technicznych zielona jak zła wiedźma
Na co pendrive, są sposoby nie wymagające tego typu urządzeń. Robisz zdjęcie, wrzucasz je np. na imageshack.us, fotosik.pl, myimg.de. Link który otrzymasz wysyłasz sobie np. na gg albo na maila i odbierasz na drugim komputerze.\

Cytat:
Napisał asiolek Zobacz post
Może jestem ciemna, ale nie potrafię przesuwać obiektów umieszczonych na ścianach...
Prubuję 'ć' i 'ń' ale mi nie działają, słyszłam też że można je przesuwać klawiszem 'i' ale to również nie przynosi efektów ;/
Mam dokładnie ten sam problem.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania