|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Szkoda...
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mam problem i liczę, że ktoś z Was mi pomoże. Otóż, moja simka podnosi ręce do góry (a wygląda to tak : http://img191.imageshack.us/i/beznazwy2kopia.jpg/ ) i nie może nic robić. Cały czas stoi bez ruchu. Wiecie może jak przerwać ten proces? Za odpowiedzi będę bardo wdzięczna.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Dlaczego u mnie nie widać ceni na trawnikach i płytkach chodnika i ulicach? Cienie widzę tylko w parku na tych posadzkach, podjazdach i tarasach? W ustawieniach już chyba wszystko kombinowałem, ale być może coś przeoczyłem. Help?
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
mam pytanie odnosnie samej gry
Mam dorosłego Sima i dorosła pania Sim chciałbym połaczyc ich węzłem małzeńskim ale nie moge nie wiem dlaczego...(Mam juz dwoje dzieci) |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
To ja znowu zapytam się tak z ciekawości....
1: Czy w sims 3 dostaje się lub można wysłać do kogoś (np: do znajomego) Jakiś list? 2: Czy doszły jakieś nowe umiejętności czy są rakie same jak w the Sims 2? |
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
1.nie
2.raczej nie |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
dlaczego jak ustawiłem sobie cienie, to nie pojawiają się ona na trawniku ale tylko na posadzkach na zewnątrz?
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Więc tak.
1. Robię nową gre, robię sobie dziewczynę, gram nią. Robię sobie następną nową gre i robię przystojnego faceta żeby potem się z nią ożenił. Czemu, nie ma go, tylko jest tak jakby w oddzielnej grze. Jak zrobić, żebym zrobiła dziewczynę i faceta w oddzielnych domach, potem żeby mogli się zapoznać powiedzmy przez sąsiedztwo? |
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
Czy doszły nowe umiejętności:
- zamiast "kreatywność" masz oddzielnie malowanie i oddzielnie grę na gitarze - ogrodnictwo - nie ma "odznak", a jest to normalna umiejętność na punkty - pisanie - nowość, też było to podciagnięte pod "kreatywność" w dwójce - wędkarstwo - jak z ogrodnictwem no i simy jeżdżą rowerami, ale to pewnie nie dotyczy pytania ;p
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|