![]() |
#792 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzisiaj kończy się embargo.
edit: Ale teraz widzę, że dopiero o 17ej ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 18.09.2013 - 13:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
|
![]()
Nie będzie czata, po prostu Simscampowicze opublikują swoje artykuły na ten temat, tak jak w przypadku trybu budowy jakiś czas temu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
|
![]() Cytat:
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
|
![]()
Ale co za sens opisywać animacje..? Je trzeba pokazać na filmiku... Opisy nic nie dadzą przecież...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Reputacja: 14
|
![]()
anie, ale moze chociaż dowiemy się, czy będą animacje szczegółowe jak w dwójce, czy znów "okrojone". Osobiście preferuję te dwójkowe, bo uważam, że są bardziej dynamiczne i realistyczne, a przy tym trwają niemal tyle samo (słynny już przykład wsiadania do auta: w dwójce teoretycznie powinno to trwać dłużej, bo trzeba było dojść do samochodu, wsiąść, czasem trzasnąć drzwiami, odpalić i wyjechać na drogę; trójce z kolei sim musiał jedynie podejść do drogi i auto pojawiało się samo, a potem zamiast wsiadać do środka, po prostu się tam teleportował). A nawet jeśli trwało by to dużo dłużej, to i tak wolałbym szczegółowe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Reputacja: 21
|
![]()
@up
Wsiadanie do auta trwa w obu częściach gry tyle samo, bo w trójce zanim sim się 'odpowiednio' ustawi, to trwa chwilę. Robi po kilka kroków w przód i w tył aż mu się spodoba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
|
![]()
Ja tak samo wolałabym mieć te animacje. Jedyny plus braku tej animacji jest taki, że parking można postawić gdziekolwiek, nawet na dachu. Poza tym, ja musiałabym albo zawsze mieć garaż, albo jakiś specjalny typ bramy w ogrodzeniu, żeby się sama otwierała i zamykała. Zawsze mam furtki pozamykane, żeby sąsiedzi nie szwendali się po podwórku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Reputacja: 14
|
![]()
Qwerty, no przecież właśnie o tym napisałem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
|
![]()
Podobno newsy dotyczące animacji miały być jakieś bardzo WOW. Zobaczymy, czego się dzisiaj dowiemy. Ja się tam na żadne akcje rewelacje nie nastawiam, bo potem będzie tak, że obiecanki-macanki, a głupiemu stoi. Ale nie obraziłabym się, gdybym się miło zaskoczyła
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 58 (0 użytkownik(ów) i 58 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|