|
![]() |
#3 |
Reputacja: 23
|
![]()
W sumie nie mamy argumentów na nią, oprócz tego, że się nie udziela. No ale dobra, mi się wydaje, ze to nie będzie ktoś typu Mery, czy Bjork. Spróbujmy czegoś innego, zamiast wywalać tych charakterystycznych weźmy się za szare myszki, jak nie trafimy będziemy myśleć dalej. Don, głosujemy na Diane?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak co wieczór siedziałam w pubie. Znów trup. Niepokojąca myśl przeszła mi przez głowę: może źle oceniłam Juhasa? Skoro on znajdował się obok pierwszego ciała... Nie wiem co o tym wszystkim myśleć, ale nabieram podejrzeń co do Ciastka.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 23
|
![]()
Chcecie się pobawić w dom? W necie jest dużo rpg, tam można takie coś robić. ;p
Dobra, to poczekamy jeszcze na resztę co powie na temat Diany, ja uważam, ze to dobry pomysł jest. ;p |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Przykro mi, ale Chey idzie spać. Dostosuję się do głosowania. Dobranoc!
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja bym Dianę jak na razie wykluczył. Zagłosuję pewnie na Alexandrę, Bjork albo Fallen :/
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
ja ogólnie biorę pod uwagę milczków, którzy udzielali się do czasu ucięcia fabuły, a teraz tylko pojawili się przelotnie, nie pozostawiając nic po sobie. ciągniecie fabuly typu 'dzis robie to, a jutro tamto, o hej xyz' mogło być dla nich dobrą przykrywka i spokojnie mogli sobie typowac w swoim zamknietym gronie, nikt by przeciez nie podejrzewal ich w takim przypadku o bycie w mafii, bo zawsze mogliby sie tlumaczyc, ze w czasie fabuly ich postacie nie robily nic podejrzanego itp. jeszcze jedno; pisanie profili postaci bylo po przydziale ról, wiec potencjalni mafiozi mogli sobie tez spokojnie obgadac, jaka przybieraja strategie w takim przypadku. a teraz okrojono fabule i prawdopodobnie ich plan szlag trafil, przez co teraz zabijają na oślep, myśląc, że tym nas zmylą.
taka mam teorię na dzien dzisiejszy, ale jeszcze nie wiem, na kogo bede glosować.
#10 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
ja mysle, zę Diana to taka sama szara mysz jak połowa graczy tutaj, wleziemy w maliny znowu :/moze Yuki? zagłosowała inaczej niż wszyscy, moze dla zmylki? Alexandra też, ostatnio się burzyła jak ja ktos oskarżył ;p
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|