|
![]() |
#1 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
@Lepki: nie głosowałeś na nią, twierdziłeś, że raczej nie jest w mafii, po jej zabójstwie udawałeś zdziwionego... Może to nie było bezpośrednie bronienie jej typu "Luna na pewno nie jest w mafii", no ale mimo wszystko. I prawdopodobnie jutro zagłosuję właśnie na Ciebie
![]() @Ciastek: ale ty na przykład głosowałeś na Lunę. Chyba.
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Czyli Rainbow odpadła. Bo po co słuchać randoma, nie? xD
No to teraz chyba trzeba patrzeć na tych, którzy za nią tak obstawali najbardziej. Tutaj nadal by się sprawdzało moje podejrzenie co do lodzika. Ostatnio edytowane przez Nix : 29.09.2014 - 22:25 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
Czyli ja? Albo Lubicz, który nie żyje? Napisałem dlaczego chce zabić Reibow i jakie mogą być tego skutki. Jeśli nie oskarżasz nikogo oni oskarżają ciebie. Proste. Była podejrzana więc zginęła. Przynajmniej nie straciliśmy tyle czasu, ile mocliśmy stracić
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 11
|
![]()
Ciastek? What? Nawet o Tobie nie wspomniałem, więc nie masz się o co oburzać.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Nix : 29.09.2014 - 23:32 |
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ale cicho się tu zrobiło...
Ludność topnieje, a my wciąż nie mamy solidnego punktu zaczepienia. Raz z Luną się udało, ale to do niczego nie prowadzi, bo nadal nie mam pojęcia, jaki system obrali sobie mafiosi. A opcji jest wiele: - Luna sama chciała zrezygnować z gry i pozwoliła mafii, aby ją "wystawiła"; już raz o tym pisałem. Propozycja zabicia Luny pojawiła się nagle i chyba jeszcze tego samego dnia zginęła. I od razu wszyscy wykluczyli osoby, które na nią głosowały, a moim zdaniem to wcale nie jest takie proste. Sprawdziłem, w jaki sposób wyszła kandydatura Luny i okazało się, że jako pierwszy wspomniał o niej krewetka, co zaprzeczało by mojej teorii. Dlatego uznaję na razie, że jest ona błędna; - mafia, widząc, że wszyscy głosują na Lunę, sama też to zrobiła; Tę teorię opieram na swoich doświadczeniach z drugiej edycji, gdzie moi kochani kompani z mafii udupili mnie podczas mojej nieobecności, bo kilku miastowych mnie zaproponowało. Tutaj jest identyczna sytuacja. Pozdrawiam redmoona; - Lunę wyeliminowali prawdziwi miastowi, ale jeden, bądź dwóch mafiosów się "podczepiło" pod to głosowanie w ostatniej chwili, kiedy jej los i tak był przesądzony; przyznam szczerze, że to najbardziej prawdopodobna teoria. Proponuję przyjrzeć się zwłaszcza mystically_mad - jej posty wskazują na to, że woli dopasowywać się do innych, sama nie zgłasza swoich propozycji, głosuje z tłumem, często zmienia swoje typy. Nie oskarżam, tylko sugeruję ![]() - w mafii faktycznie są osoby, które nie głosowały na Lunę - ale co np. z RD i PP? Żadne z nich nie głosowało na nią, ale byli niewinni. Myślę, że przynajmniej jedna osoba z mafii głosowała na nią dla niepoznaki i obstawiam m_m, co napisałem wyżej. Głos dzisiaj idzie na m_m. Aha, co do moich poprzednich typów - Juliet i Chwalisławy, ja bym się wstrzymał jednak z głosowaniem na nie, bo to naprawdę byłoby dziwne, gdyby zrobiły coś takiego "swoim". Owszem, to bardzo dziwne, że aż trójka osób z ich paczki zginęła z rąk mafii, ale może właśnie coś takiego mieliśmy sobie pomyśleć (że J&Ch robią nas w konia), a dziewczyny są tak naprawdę niewinne? |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
A ja dziś głosowałem na ciebie SPM. Pisałem dlaczego i myślę, że jesteś mafiozem. Myślę, że m_m jest niewinna tak samo jak Nix, Everlasting, Chwalisława czy nawet Juliet (nad ostatnim mam straszne wahania, ale jakoś mi nie podpadła :/).
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Skromny Panie Mroczności, większej głupoty odnośnie mnie nie czytałam
![]() Nie głosuję za tłumem, zastanawia się nad każdym, na kogo głosuję. Dzisiaj mój głos idzie na Ciebie, SPM, ponieważ: * intuicja podpowiada mi, że właśnie Ty jesteś w mafii, * Twoje posty są nazbyt podejrzane i niepozorne, z których może wynikać, że jesteś mafiozem ![]() * jesteś podejrzanym typem po prostu ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
M_M, polecam przeczytać swoje posty
![]() ![]() Możecie głosować, proszę bardzo. Skoro dla was chęć pomocy, długie posty i solidna argumentacja to powód do podejrzeń, to wasza sprawa. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|