|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak anulować polecenie automatyczne? Chodzi mi dokładnie o polecenie Zgań. Moje nastolatki nic złego w sumie nie robią, a rodzice je ganią i dają szlaban.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
wpisz kod resetsim <imie i nazwisko nastolatka>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Jeszcze stronę temu Searle pytała się czy można postawić barierki do końca przy kręconych schodach. Niestety się nie da:
![]() Ale pół - ściany można: ![]() ![]() ![]() Odkryłem to dzisiaj gdy stworzyłem rodzinkę i budowałem im dom <dumny z siebie> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Naruto, super! Dzięki Ci bardzo! Od razu to inaczej wygląda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ależ nie ma za co
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Hejka.
Od dawna mam Pokolenia ale mam pytanie dla tych co posiadają WP. wczoraj moja simka urodziła bliźnięta i do każdego przysłane tą zabawkę i mam pytanie. Czy ten WP towarzysz nam od małego dziecko po dorosłego? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
Mam pytanie. Wysłałam swoje dzieci na balet. Może orientuje się ktoś, ile jest poziomów, czego mogą się nauczyć itp? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
A czy on umiera.
Jeszcze nigdy nie miałem Wymyślonego Przyjaciela. @Editch: Jak usunąć wszystkie wspomnienia za jednym razem i ponownie je zbierać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Mój wymarzony przyjaciel nie chce rosnąc ;/ Ciągle się z nim bawię moja już urosła tez się z nim bez przerwy bawi. Wróciłam ją do małego dziecka bawiłam się cały dzień znowu urosła i nic! A bawię się godzinami! jest może jakiś kod czy coś?
Musisz wszystkie pokolei wspomnienia usunać.( naciskac na nie i tak jest taki kosz pod opisem ) a potem zbierać ;p Tak mi sie wydaje ;D A ja ponawiam swoje pytanie na gorze ![]() Ostatnio edytowane przez Vanitas : 13.11.2011 - 17:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Dwa poziomy baletu na pewno są, moja się nauczyła piruetu i przysiadu baletowego. Z tego co się orientuje, nie zdobywa się punktów umiejętności (chyba, że jak mi dziecko urośnie to się okaże, że ma kilka punktów umiejętności sportowych), a jak pójdziesz na przesłuchanie (pokazuje się w formie okazji do spełnienia), to dostaniesz rzeźbę baletek. Jedynie do postawienia, bo nie zauważyłam, żeby mała miała jakiś nastrójnik patrząc na tę rzeźbę.
Mnie WP nie urósł od razu jak dziecko podrosło. A podrosło po przeprowadzeniu interakcji 'wieczorek herbaciany' czy coś w ten deseń, ale nie mam pojęcia, czy ma to ze sobą jakikolwiek związek. Na WP nie ma funkcji wywołania zmiany wieku, albo co, za pomocą testinga? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|