|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#841 |
Reputacja: 10
|
![]()
O jaka słodka rodzinka, mały James
![]() Trevor jednak nadal lubi uprzykrzać ludziom życie. Angela jest piękna, James ma urodę po rodzicach! Kolejne dziecko?! o.0 Szybko, szybko, oby teraz dziewczynka :]
|
![]() |
#842 |
Reputacja: 14
|
![]()
James taki... taki... fajny i słodki jak ja
![]() Ale skoro James nie jest wróżkiem z rodu Marville'ow to jest czarodziejem z rodu Marville'ow, lub jest człowiekiem co w simsach jest mało prawdopodobne, albo po prostu może też być rybą. Obstawiam rybę (nie z wyglądu) xD ![]() Umierająca kościdla to jak.... jak.... jak... eeee...yyy... jak... jak? Czekam na next Wow pierwszy komentarz bez wspominania o Angeli i Trevorze. Ups! Już napisałem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
|
![]()
James slodziusi malusi.
![]() ![]() ![]() ![]() Tatuś jaki dumny, smialam sie jak to czytalam. Tak, tak mozesz byc z siebie dumny Trevorku ![]() Ale musze go troche zganic, mial sie poprawic po ostatniej smierci ![]() Jak zwykle twoje zdjecia powalaja uroda, zrobilas takie efekty, że moj monitor szaleje, oczywiscie pozytywnie. Wreszcie widze jego mozliwosci ![]() Czekam z niecierpliwoscia na nowa czesc
![]() |
#844 |
|
![]()
Ale ja lubie Twoje OJSG-sy
![]() ![]() James to klon tatusia, przesłodziaszczy ![]() ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Trevor jako ojciec jest boski
![]() ![]() Cytat:
![]() James jest śliczny, urodę i charakterek zdecydowanie ma po tatusiu ![]() ![]() Wygląda na to, że mały bardziej kocha tatka niż mamusię, skoro przy nim jest taki grzeczny.. czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
|
![]()
No nie moge z Twoimi Simami,są takie śliczne ^^ Lubie czytać Twoje historie
![]() Ps. Niektóre tagi są,hmm... http://i.imgur.com/wSTD9Qs.png @mod za duży obrazek, maksymalne wymiary to 800x600 pikseli Ostatnio edytowane przez motyka : 08.04.2013 - 21:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
|
![]()
Ok, nie gralam za duzo, bo nie mialam weny na granie, ale troszke zdjec sie nazbieralo
![]() Zeby nie miec zaleglosci... Rodzina Marville ciag dalszy Jak wspominalam wczesniej Angela spodziewala sie razem z Trevor'em dziecka - coreczki. I tak to narodzila sie Cornelia ![]() ![]() Tutaj James bawiacy sie z jednorozcem. ![]() Jako, ze mam zbugowany dodatek w grze < i nie umiem sie go pozbyc> musze postarzac niemowlecia do wieku malego dziecka, bo naklada sie na nie ubranie dla mlodych doroslych i crashuje mi gre. Oto Cornelia jako male dziecko - wyrosla na wrozke, szczerze niespodziewalam sie tego i to bez mojej ingerencji O.o ![]() Czas nauczyc maluchy - nauka mowienia Corneli i chodzenia James'a. ![]() Wspolna zabawa rodzenstwa w klocki. ![]() Dla Trevora to byla niespodzianka - urodzila mu sie coreczka o ktora dbal i traktowal jak ksiezniczke ^^ ![]() Slodziutkaaaaa ![]() ![]() ![]() No i James mial urodzinki....;] ![]() Doznalam szoku powiem wam.....nigdy, przenigdy nie mialam tak ladnego sima w wieku szkolnym O.O Normalnie zakochalam sie w nim i nie wiem czy go postarzeje hahah xD ![]() Wygladem przebija wszystkie simy, ktore mialam....a i zachowaniem sie rozni ![]() ![]() Tutaj James przeglada internet....i chyba zobaczyl cos czego nie powinien xd ![]() "A co mi tam....hehe.." ![]() Chlopiec nudzil sie wieczorem, wiec wyszedl do parku i odwiedzil straszny nawiedzony dom na festiwalu.... ![]() "I ta ma byc strasznie? Pfff...." - tak samo jak tatus xD ![]() A tutaj nauka chodzenia malej Corneli....ciekawe na jaka dziewczynke ona urosnie ![]() ![]() ![]() Angela troche martwi sie zachowaniem syna, moze i jest podobny do ojca, ale ma nadzieje, ze znajdzie sobie przyjaciol i nie wpadnie w zadne klopoty. ![]() James przy kominku ![]() ![]() Zauwazylam, ze James czesto chodzi albo przybity, albo smutny, obojetny a niekiedy zly...nie wiem czy to zalezy od cech, bo tak jeszcze nie mialam z zadnym simem ![]() ![]() James moze i byl inny niz reszta dzieci, ale kochal bardzo swoja siostre i przy niej byl bardzo opiekunczy i zabawny. ![]() ![]() CDN ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
|
![]()
OMG! Faktycznie jakie sliczne dziecko z niego wyroslo, zwykle te szkolne dzieci sa brzydkie, potem jakos wyrastaja. Jest wyjatkowy.
jego siostrzyczka tez slodziutka i sliczniutka na pewno wyrosnie na pieknosc Jezeli bedzie mozliwosc to zamawiam do dobrych celow tym razem ![]() ![]() Czekam na next i urodzinki malutkiej ![]()
![]() |
#849 |
|
![]()
Młody rzeczywiście przystojny jak na ten wiek
![]() Stwierdzam, że moja gra mnie naprawdę nie lubi ![]() Córcia też jest śliczna, ale po cichu liczyłam, że może kolor włosów odziedziczy po mamie. Widać Trevor ma silniejsze geny :p No i doczekał się swojej córeczki! Teraz tylko musi dawać godny przykład dzieciakom ![]() Koniec z pojedynkami! ![]() kocham oglądać zdjęcia z życia twoich simów (ale to już mówiłam nie raz, nie dwa) ![]() W takim razie czekam na kolejną porcję fot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
|
![]()
Eyvee, a mówiłam, że będzie dziewczynka wróżka, mówiłam
![]() Cornelia jest ładną dziewuszką, i skrzydełka po mamie <'3 I tu się zgodzę z resztą osób, że James na swój wiek wygląda seksi, mrr. ;3 Rozbroiła mnie jego reakcja na rzecz, którą nie może widzieć hah : D A wracając do Cornelii, myślę, że wyrośnie na grzeczną dziewczynkę, pilną uczennicę i z miłością do rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|