|  | 
|  22.03.2012, 14:17 | #1 | 
| Zarejestrowany: 20.01.2008 Płeć: KobietaPostów: 793 Reputacja: 11 |  Odp: The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. 

Tak, nastolatki też "znikają" po wysłaniu do internatu. Dlatego nie korzystam z tej opcji, tylko raz zrobiłam wyjątek w celu wypróbowania co skończyło się błędem.
		 | 
|   |   | 
|  | 
|  22.03.2012, 15:08 | #2 | 
| Zarejestrowany: 13.04.2011 Skąd: Białystok Wiek: 28 Płeć: KobietaPostów: 353 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. 

Ale znikają na zawsze?   Bo chcę wypróbować tę opcję, ale się boję. Czy wracają po jakimś czasie? | 
|   |   | 
|  22.03.2012, 17:05 | #3 | 
| Guest 

|  Odp: The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. 

Zostaje po nich szara ikonka. Podczas pobytu w internacie czasem dają ślady życia. Jeśli stęsknisz się za simem rodzic może zadzwonić do szkoły, w celu odesłania sima do domu. Sim wróci automatycznie dorastając. | 
|   | 
|  22.03.2012, 18:32 | #4 | 
| Zarejestrowany: 13.04.2011 Skąd: Białystok Wiek: 28 Płeć: KobietaPostów: 353 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. 

A jeśli się nie stęsknię to nigdy nie wróci? Czy jak dorośnie to będę go miała z powrotem?
		 | 
|   |   | 
|  23.03.2012, 00:18 | #5 | 
| Zarejestrowany: 20.01.2008 Płeć: KobietaPostów: 793 Reputacja: 11 |  Odp: The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. 

Sim wraca z internatu przed przejściem do następnej grupy wiekowej.
		 | 
|   |   | 
|  23.03.2012, 08:27 | #6 | 

A no to dobrze, tak mi się wydawało, bo to w sumie jest najbardziej logiczne, Jednak czytając Wasze posty już nie byłam taka pewna    | 
|   |   | 
|  04.05.2012, 17:15 | #7 | 
| Zarejestrowany: 09.10.2006 Wiek: 33 Płeć: KobietaPostów: 495 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. 

ok, prawdopodobnie sie powtarzam po setkach ludzi, no ale :< 1) jak ewentualnie naprawiac/unikac sytuacji, w ktorych wymykajacy sie z domu nastolatek w dziwaczny sposob sie buguje i chodzi tym skradajacym sie krokiem przez caly okres bycia nastolatkiem? XD w sumie raz nawet mi jeden jako mlody dorosly tak chodzil :[ reset sim nie dziala, zmiana aktywnej rodziny, przeprowadzki 2) wysylam nastolatka do tej glupiej szkoly z internatem, on wraca w dzien swoich urodzin, dorasta i zamiast tej szkoly, w ktorej byl ma wpisane w ukonczonej publiczna szkole dla uzdolnionych  musze byc w innej rodzinie jak on dorosnie, czy jak, zeby mial to wpisane? poki co tylko dorosli, ktorymi faktycznie nie bylam w szkolach, maja wpisane czasami inne niz publiczna szkola dla uzdolnionych, meh, co z tym zrobic? 3) raz mialam dzieciaka, takiego malego, raczkujacego; pogralam sobie u innych, byl wlaczony postep historii, a male dziecko mialo jeszcze z 20 dni do stania sie zwyklym dziecieciem. ale raz zrobilam impreze i przyszedl na nia juz jako nastolatek :[ wkurzylam sie i weszlam w rodzinie, zmienilam go w casie, czy jak to tam sie nazywa (przez testingcheats i z shiftem na modyfikacje u sima) na dziecko ale chyba jak dorosl to zniknela mu ta zabawka, ktora dostal jak sie urodzil nie wiem jeszcze, o co chodzi dokladnie, ale to chyba mial byc wymyslony przyjaciel? :< ominelam to a ten eliksir na wymyslonego przyjaciela? jak dziala? moge go uzyc jak nie mam tej zabawki i dzieciak dostanie tego przyjaciela? | 
|   |   | 
|  04.05.2012, 17:27 | #8 | 
| Administrator Emeryt Creator Zarejestrowany: 08.04.2008 Skąd: Hollywood Płeć: MężczyznaPostów: 2,690 Reputacja: 12 |  Odp: The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. 

1. Zresetuj miasto za pomocą Nraas Master Controlera (tutaj)  2. Może po wykonaniu punktu 1 zacznie działać normalnie  Ja też czasami mam ten błąd - można ustawić skończoną szkołę Master Controlerem albo Debug Enablerem (muszę sprawdzić dokładnie w grze) 3. To normalne (przynajmniej u mnie w grze). A lalkę można (tak mi się wydaje) kupić po wpisaniu kodu buydebug on w trybie kupowania. | 
|   |   | 
|  17.06.2012, 12:40 | #9 | 
| Zarejestrowany: 09.04.2012 Płeć: KobietaPostów: 18 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. 

1. Jakie reputacje i kiedy może zdobyć Sim? (typu Wierny, Oszust itd.) 2. Co dają badania, które ciężarna Simka może wykonać w szpitalu? (za 200 Simoleonów) | 
|   |   | 
|  26.06.2012, 00:12 | #10 | |
| Zarejestrowany: 20.01.2008 Płeć: KobietaPostów: 793 Reputacja: 11 |  Odp: The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. Cytat: 
 2. Badania w szpitalu dają nastrójnik i spokojną głowę simce, że z dzieckiem wszystko w porządku. Omega, chyba chodziło Ci o badania do czytania w karierze medycznej?  Adamsims, sprawdź czy simka nie jest w kimś zauroczona, to wystarczy by stać się oszustem nawet bez zdradzania. Ostatnio edytowane przez Chloé : 26.06.2012 - 00:14 | |
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 44 (0 użytkownik(ów) i 44 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |