|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zanim zacząłem pisać ten komentarz, długo zastanawiałem się nad wymówką, żeby go nie napisać. Takowej jednak nie znalazłem, pozostaje mi tylko powiedzieć to co zwykle: idealnie.
Na początku coś mi nie pasowało, pomyślałem sobie, że zrobiłaś ten odcinek "na odwal". Szybko jednak doszedłem do wniosku, że przecież Ty lubisz stwarzać pozory, a Twoje komentarze utwierdziły mnie w przekonaniu, że coś knujesz ![]() Szczerze powiedziawszy, los Marco i Li Mei mam w nosie, ale jeśli zamierzasz tknąć Colina i Alię, ZGINIESZ MARNIE! Kilka razy zdarzyło się słówko "tą", tam, gdzie bym sobie tego nie życzył, ale zostawmy to... No i czekam cierpliwie na te fotki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ahh..<łezka>
![]() Ruda, ja cie kocham, ubóstwiam, wielbię, ucz mnie jak Yoda młodego Luka Skywalkera ! xD Odcinek, nie ma wad, wielbie go równie jak ciebie, i ja chcę w końcu dziecko zobaczyć xD Nie chce żeby się to kończyło ![]()
![]() |
#3 | |||||||||||||||||||
|
![]()
haha, no tak trochę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a co do Colina to miał dłuższe włosy, tylko zawsze były postawione w artystycznym nieładzie, teraz postanowił (z moją pomocą ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() to był ostatni odcinek napisany "na zapas", po prostu nie przemyślałam wszystkiego, tak jak to zawsze robiłam, postaram sie więcej do tego nie dopuścić ![]() Cytat:
![]() och no... ja tez czasami muszę być podła ![]() gwoździarka Libby to moja dobra znajoma ![]() Cytat:
![]() ale mogłabyś spróbować, dopasować, to powiem Ci w ilu procentach masz rację ![]() jeśli mnie nie powiesicie ![]() Cytat:
![]() no ale nie mogę, bo wtedy nie będzie sensu pisać dalej ^^ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no niestety, muszę skończyć to FS, ale napiszę nowe ![]() dziękuję za komentarze kochani ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Wróciłam
![]() Cieszę się, że Alia i Colin się pogodzili. Chociaż jakoś za gładko poszło ![]() Co do odbicia Marco też jakoś tak bezproblemowo... Do końca się zastanawiałam, czy Dante i Chris nie porwą go np. przed domem Mei. Colin nieźle wygląda w nowej fryzurze, choć w starej też nie było mu źle ![]() ![]() Będę wspaniałomyślna, Maxa możesz zostawić przy życiu ![]() ![]() Jeśli chodzi o Mei i Marco to ładna scena ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
|
![]()
Jak moglas zmienic Colinowi fryz!?
![]() ![]() ![]() Na tej drugiej fotce Alia zrobila fajna mine. ;d Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||||
|
![]()
poszło gładko, bo oni nie pożarli się tak bardzo, jak to w zwyczaju miała robić Mei, która od razu prała Marco po gębie i wyrzucała go z domu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() najpierw miała być dla Marco ale nie pasowała mu ani trochę, więc otrzymał ją Colin ![]() i już Ci pisałam, że nową wersję Juriego zobaczysz w odcinku F4 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a odcinek jak dla mnie za gładki, no ale to był trzeci jaki napisałam w ciągu tygodnia i pewnie dlatego taki efekt ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a teraz, z okazji, że temat przekroczył 900(!!!)postów, coś wam zacytuję: Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Ale dlaczego dopiero wtedy
![]() Cytat:
![]() Wiadomo z kim rozmawia Mei ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
od razu będziecie chcieli następny ![]() bo chcę, żeby postacie zachowały do końca swój w miarę oryginalny wygląd, a Juriemu pogrzebałam trochę w buźce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chciałam wam po prostu zrobić smaka xD
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
diabeł nie kobieta
@down, kto nie wie? >D Ostatnio edytowane przez Shannon : 26.08.2011 - 19:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
@up oj tam, oj tam >DDD
a ja juz chyba sie domyslam z kim Mei rozmawia w tym fragmencie ![]() ojjj, bedzie ciekawie : DDD
PRZEPRASZAM, ŻE NIC NIE PISZĘ. PRZYSSAŁAM SIĘ DO MONITORA. Ostatnio edytowane przez muffindance : 26.08.2011 - 19:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 270 (0 użytkownik(ów) i 270 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|