![]() |
#81 | |
Guest
|
![]() Cytat:
RAM 128MB ok 120zł RAM 256MB ok 180zł (raczej ta jest potrzebna do WinXP) Procesor? zależy od płyty głównej i od tego, czy zasilacz to wytrzyma. Na Duronie 950MHz nie oczekuj cudów, ale karta i pamięć RAM (razem ok. 400-500zł) pozwoli Ci na w miarę normalne granie. Korzystny byłby też drugi twardy dysk, niewielki (ok. 1GB - mógłby być z demobilu) na plik wymiany. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
ej nie kupujcie GeForce'ów bo to są szajsy nalepiej kupywac to Radeony 128mb/128bit i to nie wcale drogie bo to 300zl to kupicie wypasione karty nie dosc ze geforce sa drogie i slabie to gry gorzej na nich chulaja niz na radeonach polecalbym gecube radeon 9550 i te karte mozna podkrecic wtedy jeszcze lepiej chodzi za 250zl znajdziecie taka
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
wszystko zalezy od gry. gdybys popatrzyl na testy zobaczylbys ze na unreal tournament gf ciacha radeona o glowe. w ogole radeon. co to za z***ana firma
gf rzadzi ;] |
![]() |
![]() |
#84 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() GeForce mimo wszystko są bardziej stabilne - moim zdaniem oczywiście. Przepuściłem przez swoje ręce mnóstwo różniastych gier i powiem szczerze, że nie pamiętam żeby w którejś były jakieś zastrzeżenia odnośnie nich, czego nie mogę powiedzieć o Radeonie. Żeby było ciekawiej wszystkie traktowałem poczciwym, starym GeForce 2MX 64MB ![]() Żeby nie ciągnąć miłej ale mimo wszystko jałowej dyskusji przejrzyj sobie przyklejony temat o problemach z grą - tą konkretną grą - i oceń, która seria kart stwarza więcej problemów. Ja nie zakładam, że dziewczyna zaraz rzuci się na komputer i zacznie go tunningować - mało tego - jestem na 99,99% pewien, że ani ona, ani jej rodzice tego też nie będą robili. Nie każdy ma odpowiednią wiedzę i talent do takich rzeczy. Staram sie wybierać możliwie najlepsze, najtańsze i najprostsze sposoby rozwiązania problemu. Testy kart dają tylko część wiedzy o jej parametrach użytkowych i z reguły są robione na sprzęcie znacznie lepszym niż ten który posiadają "zwykli" użytkownicy. Ostatnio edytowane przez MarekS : 15.11.2004 - 22:12 |
|
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Wiec ja to wszystko najlepiej podsumuje!!
OK wiec ... nie wiem jak to napisac!? Ok kupe karte Geforce 3 lub 4 ( a czy 3 wystarczy na ts2?) i ile kosztuje? I 256 ram (tez ile kosztuje bo mam 128 RAM) A chce 256? A mam prosecor 950 MhZ Durona. Wiec jezeli bede miala taki sprzet to ts2 bedzie dobrze dzialac? <Procsor 950 MhZ Duron 256 RAM Karta graficzna Geforce 3> PROSZE O SZYBKO ODPOWIEDZ BO CHCE TO WSZYSTKO PODSUMOWAC! |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
nei bedzie dobrze dzialac.
gf by musialbyc titanum. procesor troszke za slaby. a pamiec 256 to zadna rewelacja (w dobrym sklepie za 256ramu zaplacisz 170zl.) |
![]() |
![]() |
#87 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() P.S To ja juz nie wiem co mam robic bo ja nie mam tyle kasy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
256ramu za 100zł???? do chyba sd...
powiem tak moj brat ma procesro 1,2 duron 384 ddram gf 2 i mu chodza ladnie, na medium mu smigaja ladnie. ale to jednak 384 !DD! ram... i procesor 1,2 |
![]() |
![]() |
#89 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Wszyscy mowia ze 512 ram do bedzie gra chodzic git!!!? Heh to cikawe ile kosztuje te 512 ram wiecie? to wtedy kupie 512 ram a jak bym karty graficznej nie kupila i miala to Nvidie rivia Tnt2 m. 64 to by mi ladnie chodzilo? czy bym musiala dokupic jeszcze karte jakas lepsza? JA NIE MAM TYLE FOSRY!! |
|
![]() |
![]() |
#90 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |