![]() |
#81 |
Guest
|
![]()
Oj, to się zdarza.
![]() R@fcio, na pewno jest jakaś droższa gra. Właśnie wczoraj pojawiło mi się u Balbiny Biedak: mieć 10 dzieci. Dla mnie "zjeść (coś)" to najfajniejsze pragnienia, bo łatwo je zaspokoić! Najgłupsze: "flirtować z...", "zadzwonić po..." (czyli np. do majstra), "zaprosić kogoś". Obawy: raczej nie mam ulubionej ani głupiej, ale głupawa jest ta z pójściem do publicznego kibelka. xP |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Albo u mnei:obawa-skorzystać z toalety publicznej.
Przecież jak sim ejst w miescie i chce mu się sisiu ;D to pzrecież chyba lepiej by poszedł do ,że tak powiem klopa publicznego niż by się zlał. Albo: pragnienei-mieć dziecko. Moja simka urodziła i za arz znowu jej się pojawiło,że chce meic dziecko.Nei starcyz jej jedno?? A nawet go nakarmić nei chciała. Jeszcze miałąm dziwne taki iż było,ze simka chce się bawić z kims.. Bawiła sie tam pare razy i nei znika to pragneinei.. Ja nei wiem co sie dzieje,ona 5 godzin sie bawiła i ejszcze etgfo chce. Poz atym dalicza mi się z akażdą zabawą 500 punktów.ZNika na chwile to pargneinei i za sekunde znwou wraca.Pomocy!! |
![]() |
![]() |
#83 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a dziecko chciała jeszcze jedno, ponieważ one (rodzinne simy) lubią mieć duuużą rodzinę. |
|
![]() |
![]() |
#84 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#85 | |
Guest
|
![]() Cytat:
możesz nie zwracać uwagi, ponieważ codziennie (po każdej przespanej nocy) pragnienia się zmieniają. albo wykonywać trzy pozostałe. w końcu tamto powinno ruszyć i na jakiś czas się nie pojawiać. ale wróci. rodzinne simy są w końcu rodzinne i potrzebują sporo uwagi. |
|
![]() |
![]() |
#86 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do tych stosunkó to juz u tej baby to o zabawie jest cały dzień i sie nei zmeinia,a te trzy pozostałe to juz 2 arzy mi sie zmieniały,a to nic.. |
|
![]() |
![]() |
#87 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
ja mam bezensowne dw pragnienia i nie wiem zupełnie jak je spełnić :\
jedno: poprosić o pomoc w odrabianiu lekcji/ a u dorosłego pomóc w odrabianiu lekcji, drugie: dostać najwyższą ocenę w szkole, co ja mam zrobić żeby dostał tą ocenę? kiedy klikam na regał z książkami żadnnej opcji odrób lekcje, poproś o odrabianie lekcji nie ma! co mam zrobić??? HELP! |
![]() |
![]() |
#89 |
Reputacja: 10
|
![]()
dostac najwyższą ocenę to tyle, co miec przez jakiśczas szóstkę. a co do pomocy przy lekcjach to kiedy się klika na książkę którą młody sim przytachał ze szkoły powinna być opcja "poproś o pomoc przy odrabianiu" ----> np. Kasia.
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
ok dzięki Wampirencja.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |