Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.01.2005, 13:38   #81
Cocaine
Guest

Domyślnie

Ja moją simkę upiłam, a potem ona wymiotowała
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.02.2005, 10:44   #82
Migan
Guest

Idea

Cytat:
Napisał Kicekk
mój sim zaprośim przyjaciół kupił łóżka do domu i fajerweerki i podpalił ich 20 simów się spaliło a potem miałem wirusa
W komputerze wirusa? Czy w grze sim zachorował?Bo ztakiego czegoś wirusa??? :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.02.2005, 18:46   #83
Migan
Guest

Sad

Cytat:
Napisał Moth
a DO MNIE RAZ PRZYSZEDŁ ten nowak no i postał chwilę i nagle umarł ...
dobrze mu tak !!!
Ja w światowym życiu mam juz tyle tych nagrobków sąsiadów.Zawsze jak jakis przychodzi to stoi pod drzwiami i nagle umiera juz sama daje sąsiadów i buduje im nowe domy,lecz nieskutkuje wszystkie nagrobki posprzedawałam,a i jeszcze mam tylko męza i dwie bliźniaczki tylko my jestesmy nie mamy sasiadów. ;( ;( ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.02.2005, 20:53   #84
Sana
Guest

Domyślnie

Do mnie natomiast przyszedł Ćwir i ukradł wszystkie krasnale
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.02.2005, 19:56   #85
Migan
Guest

Grin

Mam pytania : czy w simsach swiatowe zycie da sie zrobić swieta zeby przyszedl mikolaj.
Czy w tych simsach(swiatowe zycie)da sie zrobic by była awaria prądu i podobne rzeczy?????????? Moja koleżnka Paulina,miała simsy i do niej przyszedł niedzwiedź i grzebał w śmietniku (niewiem czy prawda ona mi tak mówiła)a wy takie cos mieliscie???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.02.2005, 14:29   #86
Asiunia_10
Guest

Wink Atak

Mój brat miał jednego faceta i robił sobie obiad.(to było w Miłowie)
Mortimer Ćwir wbieł do jego domu i go spoliczkował i było tak kilka razy.
Ten facet nawet go nie znał. Wkońcu Mortimer podszedł do niego i go zaatakował.
Bardzo sie nie lubili...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.02.2005, 15:24   #87
Sithijka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał M!S!A123
Mam pytania : czy w simsach swiatowe zycie da sie zrobić swieta zeby przyszedl mikolaj.
Czy w tych simsach(swiatowe zycie)da sie zrobic by była awaria prądu i podobne rzeczy?????????? Moja koleżnka Paulina,miała simsy i do niej przyszedł niedzwiedź i grzebał w śmietniku (niewiem czy prawda ona mi tak mówiła)a wy takie cos mieliscie???
Tak, to prawda, misiu grzebie w śmieciach, święta da się zrobić, nawet takie, żeby Mikołaj przyszedł, tylko nie jestem pewna czy w światowym życiu (mam wszystkie dodatki, więc nigdy nie jestem pewna co nowego w którym dodatku jest).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.02.2005, 17:28   #88
Mysiula92
Guest

Grin Łeeeee

To bylo tak dawno temu, ale nigdy tego nie zapomne. Otóż mój pierwszy wykształcony sim musiał rozwinąć logike żeby dostać awans i kazałam mu patrzeć przez lunete. Patrzał tak często i tak długo że pewnego dnia jak tak sobie patrzał to wokół niego zielone kółeczka i zniknął. A jego dzieciak który stał obok zaczął skakać, wydzierać sie a nad jego głową pojawił się dymek z latającym talerzem. TO BYŁO
Najpierw mnie to zszokowało, potem zdziwiło a teraz aż mi sie z tego śmiać chce :laugha:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.02.2005, 15:14   #89
Królik
Guest

ThumbsUp

Cytat:
Napisał M!S!A123
czy w simsach swiatowe zycie da sie zrobić swieta zeby przyszedl mikolaj.
Da się Musisz tylko kupić: choinkę, kominek i ciasteczka babci Halinki (czy jakoś tak ) Gdy przyjdzie noc zapal kominek (ciasteczka i choinka muszą być w tym samym pokoju co on) Niech twoje simy pójdą spać, wtedy, koło północy, przyjdzie św. Mikołaj, który "zeżre" ciasteczka i położy kilka prezentów pod choinką
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.02.2005, 15:43   #90
Shady
Guest

Domyślnie

ja raz wszadzilem (lol) 2 ghosci do wyra z sercem i zeby sie ten no i mieli dziecko ale to moje poczatki z The Sims.

P.S Lindsday nie wkrecja nto nie mozliwe zeby byla krew bo ni masz jej wgranej chyba ze masz shaklina to mozliwe ale watpie
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania