![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze mam orginalne imiona:
Fhara, Khethan, Jhacko, Hartej, Fockt, Sada itp. no i oczywiście: Khaterine ![]() Ostatnio edytowane przez Khaterine : 14.02.2005 - 19:38 |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze biorę nazwiska od aktorów,piosenkarek itd.
![]() i imiona też. Czasami też nazywam swoich simów imionami z różnych fs. ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Ja przeważnie silę się na własną wyobraźnię i wymyślam różne głupoty, bądź sięgam pamięcią do przeczytanych książek, obejrzanych filmów lub tego co lubię najbardziej – mang i anime. Ewentualnie imiona postaci z kreskówek (np. z Teen Titans).
|
![]() |
![]() |
#85 | |
Guest
|
![]() Cytat:
petr (sory że z małych liter), patryk, rudolf ( ![]() żeńskie: katherin, juliet, shopie (czyt. sofi), melania, andżelika, ilona, ivona (najwięcej podaje tu czeskich ![]() nazwiska: maresza (moje ulubione lol), smaresza ( ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Właśnie ściągam ten Family Creator
![]() Moje ulubione imiona: Żeńskie: Doris, Julia, Maja, Ola, Anka, Jessica, Aurelia Męskie: Piotrek, Adam, Michał, Maciek I nazwiska: Pankiewicz(kiedyś w wiadomościach koleś o takim nazwisku coś gadał i zapamiętałam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() W Weronie imiona aktorów i piosenkarzy np: Avril, Shakira, J.LO, Sandra Bullock, 50Cent, Pierce Brosman itp.... W MIłowie różnie bywa: Imiona polskie i zagraniczne. |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Nie przejrzałam dokładnie wszystkich imion ale zauważyłam, że więkrzość jest zagranicznych. Ja najczęściej wymyślam imiona sama albo z książek np. Słoneczko, Mia, Abi, Kri, Miu, itd.... no i obowiązkowo musi się pojawić moje imię czyli mój klon w simsach, moje imię jest żadkie więc może się wam spodoba i kolejne wasze dziecko albo sąsiadke w simsach nazwiecie mym imieniem a na imię mi Marika.
|
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
A moja przyjaciółka ma na imię Marika
![]() A do tematu to mi się podoba jescze imię Tamatha - może sobie zrobię taki nick? hmmm Ja wchodzę do google i wpisuje names i znalazłam taką stronę (na samym początku gdzieś) i tam są takie imion a z każdego języka typa Greek, Latin, nawet Polish, ale tych nie używam - i tam było Thea hi hi hi |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Ja daje jakies takie dziwne np.;dla pań Reachel Porshing (
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |