Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.03.2005, 19:17   #81
Fool
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Justa
Zalezy na jakiej bedziesz uczelni
Uniwersytet simowski - Stowarzyszenie studentek.
Bractwo studenckie.
Nowa politechnika - Bractwo Oresa-Ho-War.
Stowarzyszenie studenckie Tri-Frum.
Akademia klasyczna - nie zauwazylam zadnych stowarzyszen.

Ps
Fool przeszkodzilam CI

Edit - A tutaj wszystkie kierunki -
Kierunek studiow/Wydzial - Wymarzone kariery.
Psychologia - Biznes. Stroz prawa. Kariera paranormalna.
Historia - Artysta. Armia. Polityka.
Fizyka - Medycyna. Kariera paranormalna. Nauka.
Literatura - Przestepca. Show-biznes. Obibok.
Nauki polityczne - Armia. Polityka. Show-biznes.
Matematyka - Przestepca. Badacz natury. Nauka.
Ekonomia - Biznes. Polityka. Show-biznes.
Biologia - Stroz prawa. Medycyna. Badacz natury.
Filozofia - Gastronomia. Kariera paranormalna. Obibok.
Sztuka - Artysta. Gastronmia. Obibok.
Aktorstwo - Sportowiec. Polityka. Show-biznes.
no, raczej nie przeszkodzilas , ja jeszcze nie jestem w tym tak obeznany jak ty

Ostatnio edytowane przez Justa : 09.03.2005 - 19:27
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.03.2005, 19:39   #82
Aithieel
Guest

Domyślnie

Jeszce jest Tajne Stowarzyszenie. Moza sie do niego dostać zaprzyjaźniając się z 3 jego członkami. Są zawsze ubrani na czarno i mają jakiś mały znaczek ;d czy coś wiele odpowiedzi na wasze pytania znajduje się w Gry Extra: The Sims 2 na studiach Fool dzięki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 19:48   #83
Thorin
Guest

Domyślnie

Z tego co widziałęm na screenach /dodanych przez Pusha, przed paroma minitami/ to można założyć własne stowarzyszenie /przynajmnie tak to zrozumiałem/.

Panieka zakłada stoważyszenie prze telefon :

"Dzięki, Janina, kandydatura została przyjęta. Twój dom staje się siedzibą bractwa studenckiego, wraz ze wszystkimi tego konsekwencjami. Gratuluje! Życzymy, żeby udało Ci się stowarzyszyć wspaniałe bractwo studenckie!"
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 20:38   #84
ReGiNa
Guest

Domyślnie

chwileczkę....To oznacza że jak mam simke nastolatkę i dam ją na uczelnie to stanię się dorosłą... Ale czemu? :1smutny: ;(
Na tym zdjęciu widzę nastolatkę na uczelni...:
http://www.thesims.pl/modules.php?op...&orderby=hitsD
Jak to zrobiono?
Edit: Aha i jeszcze jedno... Na uczelnie można dać tylko jedną rodzinkę...a tam będą inni simowie?
A czy można wyjechać z uczelni na inną porcelę [zakupy]...?

Ostatnio edytowane przez ReGiNa : 09.03.2005 - 20:50
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 22:00   #85
Fool
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał sliczna
chwileczkę....To oznacza że jak mam simke nastolatkę i dam ją na uczelnie to stanię się dorosłą... Ale czemu? :1smutny: ;(
Na tym zdjęciu widzę nastolatkę na uczelni...:
http://www.thesims.pl/modules.php?op...&orderby=hitsD
Jak to zrobiono?
Edit: Aha i jeszcze jedno... Na uczelnie można dać tylko jedną rodzinkę...a tam będą inni simowie?
troche cie nie rozumiem, ale po kolei. co do pierwszego. mozesz bawic sie nastolatkiem spokojnie, az do jego urodzin. przed urodzinami powinnas zglosic sie na studia i wtedy twoj sim zmieni sie w mlodego doroslego - specjlanie na potrzeby studiow. nie musisz isc wcale na studia, ale co to za sens?
co do zdjecia - ja to tam widze dziewczyne grajaca na fortepianie w jakims osrodku albo w mieszkaniu tych dziewczyn. jak juz mowilem nie ma widoku na uczelni.
a co do trzeciego to tez moglem cie zle zrozumiec, ale pod slowem rodzinka mysle ze kryje sie jeden z jej czlonkow, no wiec jesli wprowadzisz sima do campusu to reszte wolnych miejsc zajmą simy sterowwane przez komputer. mozna pozniej jeszcze "dodac" kolejnego sima do tego akademika. no i to chyba tyle..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.03.2005, 00:11   #86
T-m
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał sliczna
w campach studenckich sa wszystkie parcele publiczne [sklepy]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.03.2005, 05:07   #87
dalva
Guest

Domyślnie

Wcześniej czytałam posty cwaniaczków, którzy twierdzili,że można kupić dodatek kilka dni przed premierą w MM. A teraz jakoś nie widzę aby mieli legalną, polską wersję - same piraty i to w większości po angielsku.
Po co Wy zadajecie tyle pytań? Jutro wychodzi dodatek to wszystkiego się dowiemy!

Co do zamieszkania w akademioku to wiem napewno,że naszych simów może zamieszkać w jednym akademiku 8 - i mogą to być simy z różnych naszych rodzinek. Reszta to będą komputerowi.

W kiosku kupiłam Gry Ehstra w całości poświęcone Sims Na Studiach, tam jest wyjaśnione wszystko, a do tego jest płyta z 1600 dodatkami do gry. Polecam :-)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.03.2005, 07:53   #88
Xero
Guest

Domyślnie

Mi mama to dzisiaj kupi! Szkoda, że na studniach będzie się zawieszać
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.03.2005, 09:33   #89
Trish
Guest

Domyślnie

co prawda gazeta gry exstra jest bardzo fajna. duzo rzeczy jest wytlumaczone ale dodatki brzydkie... jeszcze mozna kupic cyber myche.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.03.2005, 09:40   #90
Karo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Still
A gra zaainstalowała się bez problemów ? i czy miałeś jakies patcha przed instalacją ? i czy jest kariera "moda" czy cos w tym stylu

Ja instalowałam dawno pierwszego patcha do gry ,a niedawno zainstalowałam drugiego.Gra TS2_Na Studiach zainstalowała się bez żadnych problemów, ale natychmiast po instalacji gra sprawdza czy jest zaktualizowana.
No i tu wystąpił problem z katalogiem "Objects" (Program Files\EA Games\TS2\TSData\Res\Objects), po czym nastąpiło automatyczne odinstalowanie gry.
Skopiowałam ten plik z płyty nr 4 (TS2) i ponownie zainstalowałam grę. Po instalacji znów nastąpiło sprawdzenie aktualizacji i tym razem wszystko poszło gładko.

Ktoś wyżej nadmienił, że gra się tnie. U mnie nie. Co prawda grałam dopiero jakieś 2 godziny, ale nic takiego nie było
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania