![]() |
#81 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Raczej nie... Nie ma nic takiego napisanego, poza tym to by było strasznie drogie chyba...
|
![]() |
![]() |
#83 |
Reputacja: 13
|
![]()
Amethyst, jeśli masz swoje bundynki produkujące towar, możesz je jesynie sprzedać u dilera lub kupic pub/klub i tam je dawać. Ew. możesz jeszcze sprzedać w porcie jak przypłynie statek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowane przez Nicram : 19.06.2005 - 18:20 |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
No to ja już nie rozumiem. Jak jestem u dilera i kupuję, to jest taki napis!
"UWAGA! Towar zakupiony u dilera nie zregeneruje ci energii! Idź do pubu lub na dyskotekę!" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Knight Online i MU
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Ja w ogame jestem na 8 universum i na 15.Na 8 jestem lepiej rozbudowany,a za niedlugo zakladamy z kolega sojusz
|
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Kurde dostalem bana za pushowanie chociarz wcale tego nie robilem
Juz wyslalem maila Bana mam na 3 dni ale moi wrogowie pewnie wykorzystaja ta chwile i mnie poleca Znalazlem fajny rpg - strzelanka - http://www.gunzonline.com/ Rejestrujecie sie, sciagacie i gracie ![]() To dopiero wersja beta i sporo w niej błędów, serwerow tez jest malo i zazwyczaj sa zapchane Ostatnio edytowane przez Midway : 24.06.2005 - 07:14 |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Nie, nie o to chodziło. Czytaj ze zrozumieniem. To to akurat każdy wie, ale mi chodziło o KUPIONE, a nie o to, JAK je KUPIĆ. Ale już mi Lapis_Lasuli wytłumaczyła...
|
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
No wreszcie ban na ogame przeminal
Myslalem ze to bedzie tak jak na urlopie ze surowcow nie bede dostawal ale inni moga mnie atakowac A jednak surowce dostawalem ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|