![]() |
#82 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Chciałabym Wam przedstawić aktualnie moją ulubioną simkę. Oto Matylda L. Urodę odziedziczyła po tacie.
![]() Jest naturalnie śliczna. ![]() W makijażu też jej ładnie: ![]() Obecnie jest nastolatką. Szukam jej przystojniaka, który by na nią zasługiwał. Co o niej sądzicie? ![]() Złapana pod prysznicem: ![]() Po ciężkim dniu idziemy spać... ![]() Nadeszła zima: ![]() Rodzice Matyldy z czasu, gdy Matylda jest jeszcze w łonie Matki: ![]() Aktualny wygląd: Mama - Nikola ![]() I Tata - Jurek(jeden z poprzednich awansów) ![]() To po nim Matylda odziedziczyła urodę, choć może na tym zdjęciu akurat tego nie widać... Jak opanuję ten ogrom zdjęć na kompie, to dodam jeszcze coś ![]() PS. Wybaczcie niskie ściany. Zdjęcie było robione w pośpiechu i zapomniałam.
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 20.01.2008 - 22:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Origáme – śliczne simki.
Lilyaa – fajne, te chłopaki wyglądają jak dziewczyny Libby – super zdjęcia i Matylda hmm, atrakcyjna Weronika testowała Mroczne Uroczysko Weronika jak była nastolatką. Simkę zrobiłam sama. ![]() Teraz jest na studiach. Laseczka co nie? ![]() hmm ![]() Wiem, że ładna ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Reputacja: 14
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
[IMG]http://i29.************/2uhlnyt.jpg[/IMG]
Diana ; ooo |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
[IMG]http://i31.************/5mee6g.jpg[/IMG]
|
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
A to jest Valentine Verela, znany również jako Fantom xD Jedna z czołowych postaci z mojego FS "Razem do celu"
![]() Cudnie wyszedł xD |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|