![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Ja uwazam ze abra przez to ze jest w niej tak malo czarow to jest denna i nudna,po paru godz. grania w nia znalam wszystkie zaklecia i biszkopt i nektar!
Ten dodatek jest chyba najnudniejszy ze wszystkich!!! ![]() |
![]() |
#83 |
Reputacja: 10
|
![]()
A gdyby tak popróbowac z jakimiś "innymi" rzeczami niż te, które się kupuje w abrakadabrowie... może jeśli np. weźmie siębez powzwolenia (czyt. ukradni) trzy razy Cegłę Zagłady...? Ktoś próbował? (mi łączenie po trzy nie wyszło, ale może inne kombinacje)
#84 |
Guest
|
![]()
Nie wierzcie w tajne czary bo takowych nie ma!! Naprawde Maxis to wymyślił żeby kupować grę.
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Jak kupowałam grę to myślałam, że po zrobieniu wszystkich tych z księgi odblokuje się około 5 nowych.
|
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
ja tesh.... i jestem wkurzony na maxisa
![]() jeszcze myslalem jak wiele osob z reszta ze jest ksiega zaklec dla zaawansowanych ![]() tak samo z zielonym smokiem <_< skoro go zrobili na okladke to czy nie mogliby go wsadzic do gry ![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
U mnie też ośla głowa pojawia się po zaklęciu PIĘKNA I BESTIA JUNIOR
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
czar prawdziwy przujaciel zamienia zwierzaka a paskudztwo... (no moze czasem ladnego sima)
![]() badz w dobrym humorze jak rzucasz zaklecie i podziala ![]() HEYAH! :lol: ![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Z tymi nowymi zaklęciami to żeczywiście bajer.Tak jak z tymi czarodziejskimi muchomorami,o których pisali w książce dziale nagrody... <_<
|
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
przeciez muchomorki sa
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |