|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ostatnio czytałam dość opszerny artykuł (2 strony) na temat Singles i z tego co przeczytałam to naprawde zachęca do kupna...Pewnie a raczej napewno kupię...
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
W jakiej gazecie był ten artykuł? Jeż chcę poczytać . Prooooszę....
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Mam tą grę!!! Kupiłem za ok. 15 zeta( oryginał!!!!!![mieszkam za granicą a tu są takie ceny]) Grafika jest super tylko jest jedna wada: trzeba grać gdy nie ma rodziców w domu- takie realistyczne postacie- super gierka!
Pozdrawiam (jeszcze) CeZaReK |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Czemu grać gdy rodziców nie ma w domu? I jak za 15 zł? To jakiś pirat...
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Dlaczego kiedy nie ma rodziców
? Jak jestem pełnoletnia (już jakiś czas) to co mnie rodzice ..... ?
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
tA RECENZJA TEJ GRY BYŁA W GAZECIE CD-ACTION..nAPRAWDE OPSZERNY MATERIAL NA TEMAT TEJ GRY ZAJMUJE 2 STRONY..I IWE KTOS KIEDY W POLSCCE WYJDZIE THE SINGLES??JA SLYSZALAM ZE W KWIETNIU-MAJ COS TAKIEGO ALE MOZE KTOS JEST BARDZIEJ POINFORMOWANY...
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
A ja myślałam,że ta gra już jest w Polsce i miałam właśnie odwiedzić empik, aby sobie ją kupić. A tu co sie dowiaduję , że jej jeszcze nie ma. W Niemczech ta gra jest już od 14 lutego, czyżby mu Polacy jesteśmy aż tak opuźnieni.? To jestem ciekawa z jakim opóżnieniem wyjdą u nas The Sims2.!!!!!!! :lol:
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
A ja się pochwalę i powiem, ze mam już tą grę
. Jest świetna... całkowita symulacja, dopracowane postaci, meble, jak się popatrzy przez okno to całe miasto widac... Singlami mozna chodzić nawet nago bo jest taka opcja "naked" ale jeden mankament, nie ma tak jak w Simsach, mozliwości przebierania się w rózne ubrania... Jest jeden strój, bikini, recznik, i pidżama i nagośc... no i to chyba tyle A i do pracy się chodzi schodząc schodami na dół, bo dom jest na pietrze... I Single są bardzo wstdliwi nie można jak się ma dośc duże stosunki wejśc do toalety i w tym samym czasie skorzystać z niej...
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Skoro "naked" tzn. że masz z zagranicy? W empiku nie ma. Ale może w Media Markcie. czy ktoś jeszcze może potwierdziś, że The singles jest już w polsce?
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|