|
|
|
|
#1 | |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja raz miałam takie zdarzenie :
Moja Simka Całowała się z chłopakiem. Jak już przestała, to poszła nad rzekę ....i poprostu przeszła po niej. Jak weszłam do otoczenia, to dom był na sprzedaż, a simka była w domku obok
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Hmmm, z jednej strony chciałabym zobaczyć jak to wygląda
, z drugiej strony, nie chiałabym zeby moje simy znikneły...
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
Kilka razy już czytałam o porwaniu sima przez kosmitów. Próbuję i nic. Mój sim ma wszystkie umiejętności maksymalnie rozwinięte, patrzy przez teleskop cały dzień i noc i nic. Jest jeszcze coś, co trzeba zrobić? I czy ktoś wie, jak to jest dokładnie z tym Świętym Mikołajem. Co musi być, żeby przyszedł? |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
W nocy musisz zapalić kominek i dać ciasteczka babci halinki, a potem simy musza iść spac
Nie gwarantuje, ze mikolaj przyjdzie za pierwszym razem...
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Mi Mikolaj przyszedl za pierwszym razem...Moze dlatego ze maialm choinke....Mikolaj wcale nie przychodzi jak nie ktorzy twierdza o polnocy..Mojej simce wygasl kominek i poszla go z powrotem zapalic..a gdy wyszla z tego pokoju przyszedl Mikolaj i dal prezenty a byla 2 w nocy..
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
może i te historie nie są niezwykłe, ale warte opowiedzenia:
1. miałam rodzinę simów: mąż, żona, dziecko normalne i kołyska (kupiona, ale bez opiekunki). Mąż i żona kochali się, ale mieli tylko różowe serduszko, nie czerwone. Mąż wyjeżdżał na miasto, gdzie sotykał się z inną panią . Kochali się na czerwone serduszko. Kiedy mąż przyszedł do domu, żona po nieprzespanej nocy (dziecko) miała zły humor. Zaczęła mu gderać na temat znajomych, a w chmurce nad głową (w kształcie takich kolców) miała głowę tej jego kochani. Spoliczkowała go i zaczęła atakować (mieli oboje wysoką przebojowość i usposobienie) w końcu żona powiedizłą "odchodzę na zawsze" wzięła tobołek w biało-czerwoną kratkę i odeszła. Jej zdjęcie zniknło z panela roziny2. Widziałam gościa na randce z panną stanisławą serio! Usiedli w restauracji, kelnerka dała im menu, Stanisława cały czas trzymała ręce podkurczone z tą torebką, jak zawsze i tzrymała menu pod torebką, później przynieśli im jedzenie, sStanisława siedziała dalej, w końcu jedzenie po prostu zniknęło i wstali od stołu3. Simek poszedł w piżamie do pracy, a wrócił w ubraniu |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja ostatnio budowałam sklepy na starówce, ale nie chciało mi się robić toalet. Więc postawiłam takie drzewka co sim może skożystać z nich zamiast z toalety. No i jak mój sim już skończył, to poszedł umyć ręce ... do fontanny. Może to normalne, ale mnie nieźle rozbawiło
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja zrobiłam dom dziecka. Była tam 1 dorosła simks i 7 dzieci. I jeden mały Murzynek miał w magazynku nóż! Chociaż nie mógł go kupić bo nigdzie nie wyjeżdżali! A poza tym stragan z nożami był w centrum a dzieci nie jeżdżą do centrum! I dałam żeby zabił kolegę i go zabił! Mam screen na dowód!
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
chwilka nie o simsach::..: ( nie w simsach!!)na konapie lezaly rogi mojej siorki ktore dostala ze szkoly(mieszkam w belgii)kot wlasnie przyszedl.stal kolo tych rogow i kiedy moja mama je ruszyla to ten moj kot odzkoczyl do tylu i jak spadal na dol z kanapy najpierw sie tak zatrzymal jak w bajkach(np. jak kojot w bajce stus pedziwiatr)w calym domu wybuchl smiech a naj gorszy u mnie i u mojej mamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: smieszne co (zegyscie to zobaczyli byscie umarli ze smiechu! :lol: ! :lol: )
No cóż, te wszystkie posty: "u mnie było to samo" itp. usunąłem, a ten zostawiam, ale tylko dlatego, że był najdłuższy i włożyłaś w niego chyba najwięcej wysiłku, a gdzieś to napisać musiałem - dop. galazekPS: Sorry za tę edycję posta Kamy, ale chciałem wyjaśnić sytuację
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|