|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Tez juz mam.
dopisek: dodatek beznadziejny mebli malo, i wcale nie sa fajne. ubrania tak samo, mozna bylo posciagac na stronach ktos zauwazyl w tym dodatku cos fajnego? niech mi powie,moze po prostu nie zauwazylam Ostatnio edytowane przez magda1984 : 09.11.2007 - 11:00 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Moja koleżanka wczoraj dosatała ten dodatek. Włączyłyśmy grę i... do bani! Jeden fajny fryz, a poza tym 30 zł w błoto. Hmmm... Cofam to co powiedziałam wcześniej.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Mam od dzisiaj!!
Za chwilę zacznę grać i mam nadzieję, że mi sie spodoba.
|
|
|
|
#5 |
|
|
Tak??? To powodzenia
. Ja mam ale u kumpeli grałam, więc po tym co zobaczyłam płyta wylądowała na półce
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ja już kupiłam. Obiekty fajne
Zaraz lecę dalej urządzać nowy domek Nie zawiodłam się
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
A ja kupie... Z internetu - macie racje mozna ściągnąć. Ale większość takich "fajnych" jest płatna. A ja kupie, bo mam tylko 1 pokój dla nastolatki. A ak - nareszcie będę miała dla chłopaka! Wszyscy chłopy nastoletni mają badzieny pokój. NAreszcie będzie ładny. A po za tym jest dużo ładych rzeczy, ubrań i co najważniejsze - fryzur
Nie skzoda mi 30 zł bo i tak nie mam na co wydać.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Angie96: Jeśli chodzi o mnie, wydaje mi się, że to dla Simek wszystkiego zawsze jest najmniej
W tych akcesoriach pojawiło się natomiast wiele elementów zarówno dla jednej jak i drugiej strony. Osobiście uważam, iż te akcesoria są naprawdę bardzo dobre i warto je zakupić. Zawsze wszystkiego brakowało dla nastoletnich Simów - Młodzieżowy Styl uzupełnia te "braki" wzbogacając grę o wiele nowych i interesujących elementów ![]() P.S. Od wczoraj na łamach www.thesims.pl znaleźć możecie drugą część Testu Młodzieżowego Stylu - TU - nie posiadających packa a zainteresowanych jego zakupem zapraszam do lektury!
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja też już kupiłam... Świetny mini pack. Chyba najlepszy, nie licząc "Szyk i Elagancja", i ... "Moda z H&M". Wszystko Ok., tylko szkoda, że są 3 tematy - ten dziewczęcy, gotycki i... surfingowy...
Kto robi nastolatkę z pokojem jak dziecko? Lecz ciuchy są świetne!
Ostatnio edytowane przez Nikita : 21.11.2007 - 18:07 |
|
|
|
#10 |
|
|
Czy ten minipack wnosi jakieś nowe wymagania sprzętowe????
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|