|
|
|
|
#2 |
|
Sk±d: Tam gdzie F. ;* x]
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
U mnie w Tesco normalne dodatki kosztuj± : 69.99
Mini Packi - 29.99 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
Nie lubiê innych sklepów a'a Tesco, czy Carrefour. Jako¶ mi siê ¼le kojarz±... :con: Jedynie Empik, i Media Markt, to fajne sklepy. Choæ w Empiku raczej jest drogo, a przynajmnije dro¿ej ni¿ w media. A te ma³e akcesoria zawsze kupujê za 24,90. Jeszcze nigdy nie kupi³am ich dro¿ej.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Gra³am w to u kole¿anki. Nic specjalnego. A poza tym EA umie¶ci³o wiele dodatków z tego mini packu na stronie internetowej
|
|
|
|
#5 |
|
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
Nik, (bedê tak do Ciebie mówiæ
) Zwierzaki kosztowa³y tyle, bo akurat Media obchodzi³o swoje urodziny (tak dla wyja¶nienia, dlaczego tak tanio).
Ostatnio edytowane przez Lilith : 24.11.2007 - 18:34 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() Pozdrowienia, Nikita Ostatnio edytowane przez Nikita : 24.11.2007 - 18:38 |
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Rëñáës - ¦ci±ganie jakich kol wiek dodatków, nawet typu The sims 2 Podro¿ê, dla w³asnego u¿ytku to nie piractwo, dopiera jak ¶ci±gane dodatki zaczniesz sprzedawaæ to jest tzw. piractwo
Nikita (dobrze pisze ??)Ja te¿ wszystko kupuje w media markt (nie dla idiotów) tylko ¿e najczê¶ciej na ¶wiêta ![]() Co do tematu to je¿eli lubisz takie atmosfery, to kup sobie, a cena zale¿y od miejsca zamieszkana ... Ostatnio edytowane przez Tapczan_ : 01.01.2008 - 18:45 |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Tak, dobrze, ale spójrz czasami na datê ostatniego posta. By³ 24 listopada, a teraz jest 1 stycznia...
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja kupi³em Zwierzaki na Allegro.pl za 39,99 - Nowiutkie, w folii i bez ¿±dnej ryski!
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ten doatek op³aca sie kupic poniewarz mo¿na wystric dom na swiêta Mo¿na zrobic impreze noworoczn± i jest choinka i wiele wile nowych rzeczy....Dodatek kosztuje oko³o 32 z³w Sklepie Empik..,....warto nabyc ten mini pack
|
|
![]() |
| U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
| Narzêdzia w±tku | |
| Wygl±d | |
|
|