|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jaką kopię gry posiadasz? | |||
Mam oryginał, kupiłem/kupiłam |
![]() ![]() ![]() ![]() |
375 | 61.78% |
Mam oryginał, dostałem/dostałam |
123 | 20.26% |
Mam pirata, z powodów finansowych |
65 | 10.71% |
Mam pirata, z innych powodów |
44 | 7.25% |
Głosujących: 607. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]()
jasne zgadzam się z Ilonaaa-93
Mam wszystkie dodatki. ![]()
![]() |
#83 |
|
![]()
Ja też, kiedyś miałam simsy bez płytki
![]() Teraz all orginalne. Podstawa- najpierw kupiona przez babcię, pożyczyłam koleżance, połamała CD1 i kupiła wersję DVD Na studiach- pożyczone od kolezanki tylko do zainstalowania Nocne życie- kupione za własną kasę Własny biznes- tak jak przy na studiach zwierzaki- mikołajki 4 pory roku- jak przy NS i WB podróże- mikołaj przyniósł ![]() czas wolny- prezencik od mamy osiedlowe życie- własna kasa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
A ja mam po kolei najpierw piraty, a potem oryginalne części
![]() Zawsze ściągam żeby pograć kilka dni i sprawdzić, czydodatek mi się podoba i czy warto w ogóle kupować. PRzyznam szczerze, że granie w simy bez płytek jest wygodniejsze, bo gra mi się nigdy nie wyłącza - często mam błędy, że płytka się zacięła ^^" Besides, w niektórych grach oryginalnych, jeżeli potrafię, robię obrazy płyty, bo wtedy śmiga o wiele lepiej Ze dwa tygodnie temu czy 3 ściągnęłam sobie Osiedlowe życie i Czas Wolny - 3 dni temu kupiłam sobie Osiedlowe Życie tylko, poprzednią część pożyczyłam od kolegi bo pieniędzy mi szkoda, ale na bazie przedmiotów z tej części jest kilka cudownych przedmiotów przerobionych ![]() Plus! Przez długi czas (ponad rok pewnie jak nei dłużej) miałam nielegalny "Własny Biznes" z prostej przyczyny - płyta mi pękła od razu po włożeniu do komputera, a Empik odmówił zwrotu pieniędzy czy wymiany płyty - tak samo EA Polska, ponieważ nie miałam paragonu. Więc się wypięłam i stwierdziłam, że drugi raz nie płacę. Koniec końców dostałam na mikołajki rok temu Więc na chwilę obecną mam wszystkie dodatki oryginalne, chociaż Wolny Czas pożyczony. Packi z przedmiotami dostaję od siostry z pracy za darmo, ale mam tylko 2 zainstalowane bo reszta to marnowanie miejsca ;]
nie wiem kiedy będzie koniec świata, ale na pewno go przegapię. All hail the hypnotoad! Ostatnio edytowane przez Wampirencja : 04.12.2008 - 13:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Ja mam wszystkie piraty xD ale wszystko mi dobrze chodzi
|
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Połowicznie. Nieoryginalne mam Petsy i Nightlife, czyli powtórki z pierwszej części. Doszedłem do wniosku skoro mam oryginalne Randkę i Zwierzaki z jedynki to nie za bardzo chcę kupować to samo.
|
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
ja mialam pirata, ale usunelam i czekam, bo mam nadzieje, ze pod choinke dostane podstawe i CPR, bo o to prosilam
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Reputacja: 13
|
![]()
a ja nie wiem jak się gra w piraty :p
na pewno okropnie, bo cały czas jak grasz to kradniesz kogoś pomysł i używasz go bez jego pozwolenia... błe, poza tym jakby ktoś mnie okradł (nie mówie że okradnie ![]()
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Mam oryginał, dostałem.
|
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Posiadam oryginalną grę The sims 2,którą dostałam od babci.:]
Tak samo jak i inne dodatki do tej gry. Niektóre pożyczałam od koleżanki,żeby zainstalować. Nie mam ''piratów''. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|