![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
@up. tak, to jest irytujące. Albo dorosły nie może mieć dorosłego dziecka w trybie tworzenia rodziny.
odwiedzanie sąsiadów by się przydało, tak jak jest to w sims bustin' out na ps2 (tak, te w które mogą grać nasze simy na pc albo tej "konsoli" od siedmiu boleści ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Tak, dokładnie. Tak samo jest z tym, że emerytka nie może być żoną lub siostrą dla dorosłego.
No i brakuje mi pralki, żelazka i odkurzacza xD |
![]() |
![]() |
#84 |
Reputacja: 10
|
![]()
-pralki
![]() -simki powinny miec okres ![]() -^^sterowania w szkole pracy itd -chodzenia do kościoła i wyznawania religii -gospodarstw rolnych ze zwierzętami;D - to byłby ciekawe -własnoręcznego budowania albo malowania ścian.- taki sim na drabinie z wiadrem farby i pędzlem;D -^^ rowerów -możliwości kontaku z innymi simami przez np. neta. tak swoją drogą to Marcinkult założył taki temat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Prawdziwego języka a nie jakieś homo niewiadomo i żeby nie było ufo i potworów
|
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
Mogłyby być zebrania w szkole... no i żeby dzieci mogły same jeździć na parcele publiczne....
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
A ja właśnie się cieszę że jest to "homo niewiadomo". jest ciekawiej, poza tym, nudne byłoby słuchanie w kółko o czym gadają twoi simowie.
Ufo i potwory to urozmaicenie, przecież nie musisz swoich simów w to zamieniać : P (chociaż wkurzające jest, jak spryskuje wszystkie swoje roślinki, i mi sie simorośl tworzy mimo że tego nie chce...no ale trudno, zawsze jest odtrutka) |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
Ja też wole język simlish (chyba tak to się nazywa) od normalnego...
No i napewno by było lepiej gdyby można było widzieć simów w pracy i szkole...
![]() |
#89 |
|
![]()
żeby simy jeździły na deskorolce, rowerze, rolkach (ale po ulicy) i całej reszty, którą podaliście
![]() |
#90 |
Reputacja: 11
|
![]()
A mi niczego nie brakuje tylko chciałabym zeby nie było tych kratek że można ustawiać jak się chce i żeby było widać w pracy iw szkole
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|