Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.06.2009, 14:33   #1
Kyerme
Guest

Domyślnie Odp: Błędy EA ;)

Mam podobny problem... Też mam dwie pary, z tym, że dziewczynek. Starsze (nastolatki) po urodzinach miały tylko po 3 cechy, chociaż mogłam wybrać im tą czwartą... Zauważyłam, że mimo tego, że nie było ich widać w panelu sima, dostępne były dla nich opcje zarezerwowane dla danej cechy (np. dałam jednej cechę "szalona", nie było jej widać, ale miała możliwość gadania do siebie ). Problem się rozwiązał po tym, jak zaplanowałam dla nich stroje. Po wyjściu z tego panelu do planowania ubrań cechy stały się widoczne Niestety nie wyszło to przy młodszych dziewczynkach (dzieci) - dalej mają po dwie cechy, chociaż powinny mieć trzy...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.06.2009, 15:22   #2
ogonowa
Guest

Keramzyt, ale to nie jest żaden błąd... to jest po prostu wyposażenie rodziny, to co mają wspólne.

Rainbow, bo im sie potem te cechy pojawią, spokojnie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.06.2009, 18:12   #3
ultraviolence

Reputacja: 10

A ja ostatnio "przygarnęłam" do swojej rodziny strażaka... i wiecie co się okazało? Że ów delikwent posiada tylko jedną cechę mimo, że wiekowo jest już młodym dorosłym. Czy wszystkie "pomoce domowe" tak mają? Poza tym, kiedy moja simka wypytywała go o pracę (jeszcze wtedy razem ze sobą nie mieszkali), wyskoczyło okno z informacją, że pełni zawód strażaka. Po wprowadzeniu się do jej mieszkania, okazało się, że w ogóle nie pracuje. To akurat mogę zrozumieć, bo w dwójce było identycznie... Ale żeby czterech cech mu brakło?
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.06.2009, 18:44   #4
unnami
Guest

Mój sim dorósł (dziecko - mlody) i moglem wybrać cechę ale nie wybrałem żadnej i pozostał z trzema a powinien mieć cztery. Po prosty nie wybrałem i już. Pewnie jak znów dorosnie to bede mogl wybrac dwie. A i pamietajcie ze wybrac mozna tylko wtedy jak sie sim odpowiednio rozwija, inaczej komputer sam dobierze cechy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.06.2009, 19:38   #5
Szynszyl
Guest

Niestety dopadł mnie błąd z muzyką w grze... Mianowicie nie słychać NIC oprócz muzyki podczas startu i ładowania gry, oraz "własnej muzyki" w radiu... Tryb tworzenia sima, kupowania, budowania, widok miasta - cisza.
(Wszelkie odgłosy działają dalej, problem dotyczy tylko muzyki)
Czekam niecierpliwie na patcha, który pewnie prędko się nie ukaże :/

Ostatnio edytowane przez Szynszyl : 13.06.2009 - 19:41
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.06.2009, 19:41   #6
Keramzyt
Guest

Spróbuj w ustawieniach muzyki... Może tam coś się wyłączyło...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.06.2009, 19:43   #7
Szynszyl
Guest

Nie... to po prostu jeden z bugów w grze :/ Czytałem już na oficjalnym forum posty wielu osób zgłaszających ten błąd.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 09:51   #8
Madelaine
Guest

Jak moja simka idzie do pracy to woła opiekunkę. OK wszystko spoko tyle że gdy moja simka jest jeszcze w pracy, to wychodzi komunikat że Cindy (czyli opiekunka) jest oczekiwana gdzieś indziej i musi już iść. I wychodzi. Wtedy moja simka opusza pracę i jedzie do bachorka. Bez sensu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 10:05   #9
UsBuzzer
Guest

No akurat w tym przypadku mogłaś zadzwonić po drugą, a ty wracać do pracy .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 11:29   #10
ogonowa
Guest

UsBuzzer, ale to nie logiczne. Zatrudniasz kogoś do pracy, a on wychodzi, tak po prostu...

Ale z drugiej strony, to na początku gry pisało 'Uważaj kogo zatrudniasz przez tel.' .
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania