|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
sa cztery rodzaje winogron,wpisz kod buydebug i zobacz
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Ja mam tylko owoce i warzywa kupione w sklepach + kilka znalezionych przypadkiem nasion rzadkich i wyjątkowych, zobaczymy, co z nich wyrośnie. Nie szukałam jakoś gorliwie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Faktycznie jakoś się za nimi nie rozglądałam wielce
Będę patrzeć dokładniej, jak zdobędę trochę dłuższe wizy, bo 3 dni to stanowczo za mało! :
|
|
|
#5 |
|
|
Na jaką przynętę można złowić rybę Doitsu Koi? I gdzie w Chinach najbardziej biorą?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 11
|
@Searle dowiesz sie tego z książek wędkarskich kupionych na miejscu, a łowić można wszędzie gdzie skaczą ryby, smocze źródła są fajnym miejscem.
Ostatnio edytowane przez Chloé : 26.11.2009 - 11:59 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Dzięki Bindi.
A co daje nagroda szczęścia życiowego - Sen w transie medytacyjnym? Myślałam, że simce będzie wolniej spadała potrzeba snu, ale się myliłam. Jak medytuje, to też energii nie przybywa. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 11
|
Nagroda powinna gwarantować szybszą regenerację podczas snu, tj mniej godzin sim śpi. Ja tam żadnej różnicy w tym względzie nie zauważyłam, już lepiej zostawić punkty na menedżer nastrójnika.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Jak kupie Wymarzone Podróże, to gra będzie robiła problem (np. nie będzie chciała się zainstalować) tylko dlatego, że nie mam najnowszych aktualizacji? Nie mam zamiaru po raz kolejny ich pobierać (każdy wie czemu) , ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok, kiedy zainstaluje podróże bez pobranych aktualizacji ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
nie zainstalujesz dodatku bez aktualizacji,mi one akurat pomogly,bo moge wkoncu grac,wczesniej nonstop wywalalo mnie z gry
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|