![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Warren/Norville
Odcinek 11 Cóż to za tajemnicze wymioty? ![]() ![]() Tatia. ![]() ![]() ![]() Udało mi się zrobić im razem zdjęcie... ![]() Tatia podjęła pracę jako aktorka. ![]() ![]() Kitty i Ben. ![]() ![]() Tatia musiała ćwiczyć charyzmę, aby awansować w pracy. ![]() ![]() Ukończyła szkołę z bardzo dobrymi wynikami. ![]() ![]() Katherine obdarowała siostrę prezentami z tej okazji, nie zapomniała napomknąć, że ona skończyła szkołę z celującymi wynikami. ;> ![]() Dosłownie na chwilę zostawiłam grę, żeby coś zjeść i nie zrobiłam pauzy... kiedy wróciłam było już za późno i Ben umierał... za dużo grałam, żeby nie zapisać gry. :/ ![]() ![]() ![]() ![]() Wielkie pojednanie z Mrocznym Kosiarzem. :/ ![]() Rozpacz małej Libby. ![]() ![]() Niedługo po śmierci Bena, Kitty dowiedziała się, że spodziewa się bliźniaków... nie miała pojęcia jak sobie poradzi... ![]() Cała rodzina była załamana, a najbardziej Katherine, która tak wcześnie owdowiała... Tatia wprowadziła się do siostry, aby pomóc jej w tych ciężkich chwilach, zresztą cała rodzina wspierała dziewczynę... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wielkim wsparciem dla Kitty była również jej matka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cała rodzina była podekscytowana bliźniaczą ciążą Kitty. ![]() ![]() ![]() Mimo to Katherine wciąż cierpiała... ![]() Tatia w tajemnicy przed siostrą wybrała się do ośrodka naukowego, mając nadzieję, że uda się jej wskrzesić Bena. ![]() Niestety, udało się tylko przywrócić jego ducha. :/ Zarówno ona i Ben, wiedzieli, że taki związek na dłuższą metę się nie uda i Ben odszedł w zaświaty... ![]() Tatia była wściekła z bezsilności, bo nie mogła nic zrobić. ![]() ![]() Poród, oczywiście standardowo, w nocy. ![]() ![]() Oczywiście Tatia odwiozła siostrę do szpitala. ![]() A oto... Veronica "Ronnie" Norville. ![]() Oraz Elijah Norville. ![]() Kompletnie niepodobni do ojca. ![]()
Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 11.08.2012 - 20:53 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
|
![]()
O nie, Ben! :< Smutno..
Dziewczyny sa piękne. Elijah? Czyżby Pamietniki Cie inspirowały? ![]() czekam na więcej.
![]() |
![]() |
#83 |
Reputacja: 11
|
![]()
Oj, szkoda Bena
![]() Elijah? ![]() ![]() ![]() Świetna historia, dzieci sa bardzo ładne, dziewczynka ma piękne oczy, a chłopak w przyszłości będzie wyrywał serca biednym niewiastom ahahaha ![]() ![]() Będę zaglądać ![]()
![]() |
#85 |
|
![]()
weeź
![]() dzieciaczki są ślicznie, w ogóle wszyscy są ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
o kurcze Beeeeeeen! :"( biedna Kitty.....miala pecha....mam nadzieje, ze jej zycie jeszcze pokaze troche milych rzeczy, a dzieci sa....s.w.i.e.t.n.e QQ juz sie zakochalam w Elijahu !!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Dopiero niedawno zawitałam do twoich ojsg i jestem zauroczona. Przeczytałam całą historię jednym haustem i bardzo mi się podoba. Grafika, simy, grafika, losy! Szkoda mi Beeena! Będziesz miała nauczkę, że simów nie wolno zostawiać samych w domu.. dzieciaczki śliczne, tylko trochę starodawne stroje. Ale może mi się wydaje. Czekam na więcej, dodaję do subskrypcji.. :3 ;(
PS. Po kim Destiny ma czarne włosy, skoro mama na czerwone, a ojciec blond? ;o
![]() Ostatnio edytowane przez Psychosis : 12.08.2012 - 11:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Reputacja: 15
|
![]()
Eliaszek
![]() wow, bliźniaki i zupełnie inne skiny? Grafika grafiką, normalka. Szkoda, że umarł ![]() Ja kiedyś miałam tak, że długo grałam i nagle mnie na pulpit wywaliło! To dopiero strata! czekam na next ![]()
![]() |
#89 | |
|
![]() Cytat:
![]() I? Nie wiem jak Ty, ale ja nie raz miałam zupełnie inne bliźniaki, inne oczy, inne włosy, również inne skiny. ![]() No dokładnie, nie ma się czym zachwycać, tym bardziej, że inne osoby mają lepszą grafikę... chociażby eyvee. ![]() Kto chciał jakich simów do pobrania? Napiszcie do mnie na profilu, bo nie pamiętam. ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
ooo, szkoda Bena : (
Elijah z TVD, a Ronnie z Last Song? ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 35 (0 użytkownik(ów) i 35 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|