![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co do zajęć w plenerze (na świerzym powietrzu) : tego niestety sam nieogarniam.
Co do wykładów w klubie studenckim : udziesz do klubu studenckiego, klikasz na prowesorze interakcję "weź udział w wykładzie". Twój sim po winien usiąść w ławce, jak na niegoklikniesz to powinny ci wyskoczyć opcje związane z wykładem np : prześpij wykład, rób notatki itp. Co do zajęć w "króliczych norach" : tu jesteśmy ograniczeni do opcji typu : pracuj ciężko, wyluzuj, podlizuj się profesorowi itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
WTF
Pojechałam na studia simem. Chcę żeby on tam był, a ja chcę wrocić do miasta i wysłać tam innych simow, da się? W ogóle da się zmienić aktywną rodzinę jak ktoś pojechał na studia? Bo nijak nie mogę.... POMOCY. Nie chce nim grac, chcę pojechac kims innym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jak pojedziesz na studia z jednym simem, to nie możesz się wrócić po innych dopóki nie skończy studiów albo z nich nie zrezygnuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie można zmienić aktywnej rodziny podczas studiowania ani wrócić do macierzystego otoczenia dopóki nie skończy się studiów lub z nich nie zrezygnuje. Strasznie nie podoba mi się to rozwiązanie bo lubię "skakać" po rodzinkach, gdy grałam w dwójkowy dodatek to odwiedzałam poszczególnych mieszkańców kampusu, teraz nie mogę poznać stowarzyszeń ani innych studentów mieszkających w domkach ponieważ wybór jest jednorazowy i nie można go cofnąć jeśli dojdzie do zapisania gry.
Ostatnio edytowane przez Chloé : 13.03.2013 - 13:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Moje pytania brzmią:
1) Czy można ukończyć każdy kierunek studiów? 2) Czy po każdym ukończeniu dostaje się nagrodę np miejsce na dodatkowa cechę? 3) Co daję osiągnięcie max wartośći w trzech poszczególnych grupach(czy nagroda dodatkowego miejsca na cechy? Najbardziej interesuje mnie właśnie te cechy. Ile max można mieć cech po tym dodatku. Bo w wcześniej można było wybrać 5 cech a teraz? Proszę o odp bo zastanawiam się czy kupywać ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
To głupie, czyli jak sim ma młodsze rodzeństwo to jak wraca po studiach to rodzeństwo nadal jest w tym samym wieku
![]()
![]() |
#88 |
|
![]()
Bardzo dziekuję za odpowiedź
![]() Poza tym uważam że ludzie na kampusie są brzyyydcy, ja lubię sobie porobić ładnych/fajnych/ciekawych ludzi żeby miec z kim sie przyjaźnic itd... a bez sensu bo nie mogę ingerowac w postacie na kampusie ![]() ![]() Może jakaś aktualizacja jednak to zmieni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |||
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]() Cytat:
Zgadza się, ale nie można studiować np. dwóch jednocześnie. Cytat:
Cytat:
Łącznie sim może mieć 7 cech, 5 podstawowych, jedną dzięki grupie społecznej i jedną dzięki ukończeniu studiów. Za zdobycie ostatniej, piątej gwiazdki zostaną odblokowane trzy nowe kariery. Dla Buntownika - rzeczoznawca sztuki, dla Kujona - projektant gier komputerowych, dla Ważniaka - agent sportowy
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
W sumie głupie, ale zapytam.
Czyli nie ma żadnego sposobu na to, żeby zmienić wygląd innych simów na kampusie? Irytuje mnie ich brzydota... |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|