![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten odcinek jest z pewnością lepszy od poprzednich. Sam początek bardzo mi się spodobał, potem już jakoś to leciało. Trochę przeszkadza mi ten opis "co robi Faye" - krok po kroku. No ale zaczyna się rozkręcać, więc będzie ok.
Niektóre słowa są użyte źle kontekstowo. Tak jak "powabna twarz". Tak określa się zazwyczaj sylwetkę, ew. osobę. Niby znaczeniowo ujdzie, ale jakoś ten epitet mi przeszkadza. W tym odcinku totalnie skopałaś dialogi. Kiedy kończysz zdanie kropką, to po myślniku musi być duża litera. Kropek nie stawiamy jeśli zaraz po ty jest: odezwała, powiedziała, etc. Polecam zajrzeć tutaj Nie mogę się już doczekać kolejnych odcinków, które wprowadzą akcję i... więcej Damiena ![]() Ode mnie tyle ![]()
|
![]() |
#82 |
Reputacja: 22
|
![]()
Jak Boga kocham jak zobaczyłam Moodnight Falls miałam wyłączyć bo myślałam że będą jakieś wróżki, zombie itp.. Dzięki Bogu tego nie zrobiłam..
Simowie są boski, piękni.. Henry jest słodki, uwielbiam go.. Fajny dom. Podniósł kącik swych pełnych ust och .. Te zdjęcie "rodzinne" jest niesamowicie piękne.. Zaglądać będę na pewno
![]() |
#83 |
Reputacja: 15
|
![]()
nmin - od teraz akcja rozwijać się będzie sprawnie, a Faye przestanie smęcić
![]() Katherine - są normalnie, tylko to auto tak ma. Jak nie będą razem to...? Kicaj - dziękuję za kilka słów krytyki, więcej mi trza, więc nie hamuj się! ![]() Shattered - Henry? :o Dziękuję za fajny komentarz. Mimo mi i cieszę się niezmiernie, że tak Ci się podoba, a ja zyskałam nowego czytelnika. 5 komentarzy? :o Nie to, że żebrzę o nie, ale to wyjątkowo...mało :< Tym razem bonus. Nie wiem, kiedy odcinek się ukażę, bo jak na razie mam tylko kilkanaście linijek testu.
Cud się stanie, jeśli w ten weekend go wstawię. Dlaczego? Sprawy szkolne. Może pojawi się w następnym tygodniu, więc do następnego weekendu go bacznie wyczekujcie. ![]() Teraz na poważnie: Jak wiecie, "Moonlight Falls" z działem OJSG ma wspólne tylko tyle, że jest w tym dziale. Zdjęcia robione są pod tekst, korzystam wybitnie często z póz i przypadkiem jest kiedy simy robią coś przez przypadek ![]() Zresztą wchodząc do mojego tematu od razu rzuca się w oczy ilość tekstu. I tak z jego obszernością się ograniczam, bo nie każdemu chce się to czytać. Otóż myślałam o...przenosinach do FotoStory. Wiem, że to poniekąd nie ma sensu, bo mam swoich czytelników, wiedzących co, gdzie i o której, ale ktoś mi kiedyś napisał: "Marnujesz się w tym ojsg". Jest również druga strona medalu: produkuję się, a otrzymuje w zamian tzw. 'podglądaczy', którzy wchodzą, czytają i opuszczają temat bez zostawienia komentarza. Dlatego byłabym wam naprawdę wdzięczna, gdybyście wyrazili w tej sprawie swoje zdanie. Przedstawili wszystkie za i przeciw. ![]() A teraz plakaty promujące MF: ![]() ![]() ![]()
![]() |
#84 |
|
![]()
kurcze, te plakaty podobne do tych Zmierzchowych (ale nie wiem o którą część mi chodzi
![]() a komenta nie wiem czemu nie zostawiłam (o ja głupia ![]() ![]() A Damien ... ech... chyba szykuje się następca (If you know what I mean ![]() a co do działu to czy tutaj czy w Fotostory - i tak cię będę czytać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Reputacja: 12
|
![]()
Przeczytałam poprzedni odcinek i nie skomentowałam. I tak wiadomo co napiszę. Świetny tekst , jest długi , ale chce się czytać.
Przenosiny do FS. Raczej na tak. Twoje opowiadanie tam bardziej pasuje. Jednak w tym dziale mało się dzieje. PS. przeniesienie ulatwiloby mi znalezienie tematu
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 14.11.2012 - 20:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
Mnie obojętnie, gdzie będziesz pisała, bo jeśli zobaczę w nieprzeczytanych nowy post w tym temacie, to i tak zajrzę. Przynajmniej nikt nie będzie Ci zarzucał, że za mało się dzieje czy za dużo opisów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Ostatnie zdjęcie...
![]() Mi obojętnie gdzie będziesz czy w Fotostory czy tutaj. Jeśli chciałabyś się tam przenieść to nas uprzedź. ![]()
![]() |
#88 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ale mi pomagacie...
![]()
![]() |
#89 |
|
![]()
A ja będę inna i powiem, że przenosiny do FS byłyby... utrudnieniem. Jestem za tym, żebyś została na OJSG
![]() A co do odcinka, jak zawsze świetnie, Damien jest seksi ![]() Niech Faye nie będzie aspołeczna, trzeba się bawić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
Ja też jestem za OJSG.
![]() ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|