![]() |
#892 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Z poważaniem, fanka_dory_liisy |
|
![]() |
![]() |
#893 |
Guest
|
![]()
Hejka Wam !
Właśnie zamierzam sobie kupić The sims 2 Noce życie..ale zastanawiam się cały czas czy się opłaca!? Wiadomo zawsze znajdą się jakieś wady....w końcu nic nie jest idealne! i takie mam pytanka: Ile ten dodatek kosztuje?! Czy będą mogli jeździć autami ?! i my będziemy kierować?czy co? bo tego za bardzo nie rozumiem!? czy będą musiałby być zainstalowane The sims Na studiach? Co jeszcze ciekawego możecie mi napisać? PoZdRaWiAM Aha słyszałam,ze nie będą działaś dodtaki ,kóre sie ściągnie z netu(nie wszystkie) jeśli tak to Bardzo GŁUPIO!a skąd będziemy wiedzieć ,które będą działać itd. |
![]() |
![]() |
#894 |
Guest
|
![]()
Jak możesz takie głupoty pisać że to się opłaca lub nie ?! poprostu chcez pograć i dobrze się pobawić to kup dodatek W CENIE 79.90! jeśli ci szkoda kasy to nie kupuj... mi osobiście dodatek się podoba ponieważ ma dużo innowacji, ale całość jakościowo nie odbiega od poprzedniego dodatku... na resztę pytań poszukaj sobie odpowiedzi bo jest ich pełno
|
![]() |
![]() |
#895 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dzięki za informacje! i nie musisz się od razu złościć na mnie ! nie nawiedze tego i to bez powodu! a nie będę szukała odpowiedzi zpośród tylu stron..nie chchcesz to nie odpowiadaj..może znajdzie się ktoś milszy i mi na nie odpowie Pozdrowienia ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#896 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam, fanka_dory_liisy (zwana także Kasimirką) |
|
![]() |
![]() |
#897 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No więc tak samochodami my kierujemy i jeździmy nimi do pracy odwozimy dzieci do szkoły i jeździmy na parcele publiczne. Dodane są wreszcie dywany, wampiry. Nie trzeba miec the sims 2 ns |
|
![]() |
![]() |
#898 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Sim sam rusza pojazdem. Bez niczyjej pomocy. |
|
![]() |
![]() |
#899 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#900 |
Guest
|
![]()
Czesc mam pytanie ... umarł mi jeden sim i w okienku gdzie sa pragnienia u innego sima pojawia sie uzdrowienie sima który zmarł i jest napsiane ze trzeba to zrobic za pomoca wskrzeszacza czy jakos tak ... o co w tym chodzi ?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|