Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.10.2005, 08:44   #891
Xero
Guest

Domyślnie

Wiem, ze pewnie tutaj dużo osób o to pytało, ale ja mam mało czasu a musze się szybko zoriętowac... Ile ten dodatek kosztuje?? Tak mniej więcej?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.10.2005, 10:06   #892
fanka_dory_liisy
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Xero
Wiem, ze pewnie tutaj dużo osób o to pytało, ale ja mam mało czasu a musze się szybko zoriętowac... Ile ten dodatek kosztuje?? Tak mniej więcej?
Wystarczyło chwilkę rozejrzeć się po tematach, Xero. Widziałam w Empiku dodatek za 79.90, więc pewnie coś koło tego.

Z poważaniem,
fanka_dory_liisy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.10.2005, 14:20   #893
lolicia
Guest

Domyślnie

Hejka Wam !
Właśnie zamierzam sobie kupić The sims 2 Noce życie..ale zastanawiam się cały czas czy się opłaca!?
Wiadomo zawsze znajdą się jakieś wady....w końcu nic nie jest idealne! i takie mam pytanka:
Ile ten dodatek kosztuje?!
Czy będą mogli jeździć autami ?! i my będziemy kierować?czy co? bo tego za bardzo nie rozumiem!?
czy będą musiałby być zainstalowane The sims Na studiach?
Co jeszcze ciekawego możecie mi napisać?
PoZdRaWiAM

Aha słyszałam,ze nie będą działaś dodtaki ,kóre sie ściągnie z netu(nie wszystkie)
jeśli tak to Bardzo GŁUPIO!a skąd będziemy wiedzieć ,które będą działać itd.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.10.2005, 16:06   #894
domel-86
Guest

Excl

Jak możesz takie głupoty pisać że to się opłaca lub nie ?! poprostu chcez pograć i dobrze się pobawić to kup dodatek W CENIE 79.90! jeśli ci szkoda kasy to nie kupuj... mi osobiście dodatek się podoba ponieważ ma dużo innowacji, ale całość jakościowo nie odbiega od poprzedniego dodatku... na resztę pytań poszukaj sobie odpowiedzi bo jest ich pełno
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.10.2005, 18:43   #895
lolicia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał domel-86
Jak możesz takie głupoty pisać że to się opłaca lub nie ?! poprostu chcez pograć i dobrze się pobawić to kup dodatek W CENIE 79.90! jeśli ci szkoda kasy to nie kupuj... mi osobiście dodatek się podoba ponieważ ma dużo innowacji, ale całość jakościowo nie odbiega od poprzedniego dodatku... na resztę pytań poszukaj sobie odpowiedzi bo jest ich pełno

Dzięki za informacje! i nie musisz się od razu złościć na mnie ! nie nawiedze tego i to bez powodu! a nie będę szukała odpowiedzi zpośród tylu stron..nie chchcesz to nie odpowiadaj..może znajdzie się ktoś milszy i mi na nie odpowie
Pozdrowienia :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.10.2005, 18:56   #896
fanka_dory_liisy
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał lolicia
Dzięki za informacje! i nie musisz się od razu złościć na mnie ! nie nawiedze tego i to bez powodu! a nie będę szukała odpowiedzi zpośród tylu stron..nie chchcesz to nie odpowiadaj..może znajdzie się ktoś milszy i mi na nie odpowie
Pozdrowienia :*
Hm, lolicia... Spośród tylu stron? Nie zamierzam się wtrącać, ale... przecież napisałam dokładną cenę NŻ jeden post przed twoim, więc aż tak bardzo naszukać byś się nie musiała Wystarczyło zerknąć w górę

Pozdrawiam,
fanka_dory_liisy (zwana także Kasimirką)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2005, 08:00   #897
!Miśka!
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał fanka_dory_liisy
Hm, lolicia... Spośród tylu stron? Nie zamierzam się wtrącać, ale... przecież napisałam dokładną cenę NŻ jeden post przed twoim, więc aż tak bardzo naszukać byś się nie musiała Wystarczyło zerknąć w górę

Pozdrawiam,
fanka_dory_liisy (zwana także Kasimirką)
Jak nie wiesz o co jej choodzi to sie nie odzywaj.
No więc tak samochodami my kierujemy i jeździmy nimi do pracy odwozimy dzieci do szkoły i jeździmy na parcele publiczne. Dodane są wreszcie dywany, wampiry. Nie trzeba miec the sims 2 ns
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2005, 08:08   #898
Sesca
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał !Miśka!
No więc tak samochodami my kierujemy i jeździmy nimi do pracy odwozimy dzieci do szkoły i jeździmy na parcele publiczne. Dodane są wreszcie dywany, wampiry. Nie trzeba miec the sims 2 ns
Samochodzami NIE kierujemy. Nie wprowadzaj innych w błąd.
Sim sam rusza pojazdem. Bez niczyjej pomocy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2005, 16:12   #899
fanka_dory_liisy
Guest

Mad

Cytat:
Napisał !Miśka!
Hm. Nie, wiesz? Wcale nie wiem, o co jej chodzi. Ot tak sobie powiedziałam, dla picu (sarkazm). Lepiej się nie wtrącaj.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.10.2005, 14:21   #900
Agniesia86
Guest

Domyślnie Sim Zmarł co teraZ?

Czesc mam pytanie ... umarł mi jeden sim i w okienku gdzie sa pragnienia u innego sima pojawia sie uzdrowienie sima który zmarł i jest napsiane ze trzeba to zrobic za pomoca wskrzeszacza czy jakos tak ... o co w tym chodzi ?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania