|
![]() |
#1 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
Fragment bardzo ciekawy, ale jak przeczytałam przeróbkę Chrupka to spadłam z krzesła
![]() Co do Dantego to faktycznie są pewne wątpliwości...<nie wnikam co mu tam Libby odstrzeliła gwoździarką ![]() Gdzie? Co? Jaki bonus...coś przeoczyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||||||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() co do Dantego i gwoździarki to w tym tygodniu odcinek F4! ![]() a raczej pierwsza część urzekającej "opowieści z pobliskiej plaży" xD nie przeoczyłaś ![]() ostatnio coś słabo mi grozicie, więc przestałam się bać ![]() nooo to rozmowa Mei z Chrisem :> gwarantuję wam dużą dawkę emocji przy czytaniu jej ![]() Cytat:
![]() hehe, pewnie zobaczycie, planuję trochę przyspieszyć bieg wydarzeń ![]() Cytat:
![]() w następnym odcinku rozwieje wszelkie wątpliwości dotyczące Alii i Colina ![]() ciesze się, że kogoś jednak zaskoczyło pojawienie się Chrisa ![]() co do mojej pomysłowości, to jednak muszę powiedzieć, że moja głowa wyczerpała już wszelkie pomysły dla tematu B.R. stąd tylko trzy odcinki do końca ![]() Cytat:
![]() niestety, nie jest to żadne z nich :> no więc dziękuję za komenty moi kochani i oświadczam, że zabieram się w tym tygodniu na następną część, więc możecie się spodziewać odcinka już bardzo niedługo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Wiem kto tam rozmawia i chyba się tej rozmowy coraz bardziej boję
![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
Długo mnie nie było, ale szybciutko nadrobiłam wszystkie zaległości.
![]() Odcinki jak zawsze świetne, ale nurtuje mnie jedno pytanie. A raczej stwierdzenie. Whatever . Na pewno zdążysz zrobić jakąś akcję przed końcem! A jak się jeszcze okaże, że dzidzi się nie urodzi... to pomyślę... A będziemy widzieć to dzidzi już takie więększe? Z włosami, jedzące płatki? Nie mogę się doczekaać... ![]() ![]() P.S. Nie uważacie że twarz Marco, na zdjęciu jak jadą samochodzem w ostatnim odcinku nieco się wykrzywiła? Taki dziwny ma wyraz, tak się usta wygięły? ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Nareszcie mogłam nadrobić odcinki. Jak zawsze zaskakujesz mnie z każdym nowym odcinkiem. W głębi duszy chciałam, żeby uwolnili wreszcie Marco i mógł się zobaczyć z Li. Zastanawiam się tylko jak to będzie dalej z Alią i Colinem. A co najważniejsze, zaskoczyło mnie pojawienie się Chris'a. Myślałam, że nie będzie jednym z bohaterów tego fs. Twoja pomysłowość nie zna granic
![]() ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Odcinek jak zwykle bardzo dobry.
A co do cytatu - przysłuchuje się rozmowie Colin lub Alia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ych kochana, ja tu zaglądam a ty się zaniedbujesz.!
Nie dość, że odcinki są tak rzadko, to ty jeszcze o o Vorgu zapomniałaś. Masz mi dodać Vorgusia ![]() Też chcę zobaczyć dziecko w wieku szkolnym, albo starsze :> Ale noworodek jedzący płatki łyżką też byłby ciekawy ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Noworodek jedzący płatki?!
![]() Ty chcesz go już po narodzinach uśmiercić ![]() Jeeee ![]() Hmmm...*obmyśla szatański plan* Już się nie mogę doczekać. Może później zrobisz dalsze losy dziecka co? <prosi> A Li Mei i Marco będą chodzić o lasce ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dodaj proooszę jakiś nowy odcinek! Już bardzo długo czekamy, czyżbyś zapomniała? Uwielbiam to fs, a tu już taki kawał czasu nic. : o :<
-Stephenowa.
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
@up: nie zapomniałam o swoich czytelnikach, spokojnie
![]() podobnie jak w tamtym roku, miałam zastój, który spowodował, że nie mogłam wykrzesać ani słowa... więc chciałam wam ogłosić, że odcinek będzie do następnego piątku (16 grudnia) na sto procent, więc jeśli ktoś ma cierpliwość dotrwać do końca tego FS to serdecznie zapraszam ^^
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 07.12.2011 - 17:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 40 (0 użytkownik(ów) i 40 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|