Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.08.2010, 22:55   #1
Gold_Chocolate

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

@up: Ale przecież ten statek można sobie dać w każdym otoczeniu.. a w Dziwnowie NIE MA prawdziwej Belli. Tylko klon.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.08.2010, 11:48   #2
.mirror

Tak, ale mogłoby się to wiązać z tym, że na począktu, gdy wchodzimy do Dziwnowa, to widać Bellę na niebie, a Nerwus łapie się za łeb xD Potem, gdy zapraszamy Nerwusa do siebie, to czasami przychodzi z Bellą. Umiejscowienie statku przez twórców w tym miejscu widocznie nie jest przypadkowe.
Tak jak ktoś pisał podajże dwie strony wcześniej - może zdążyli zmiksować Belli mózg, statek się rozbił i tylko Bella wyszła z tego cało. Tyle, że nic nie pamięta. To by też wyjaśniało, dlaczego na drzewie genealogicznym siostrzyczek Kaliente Technik nie żyje, a Bella na drzewie Ćwirów jest 'kolorowa'.
stare 03.08.2010, 12:35   #3
Gold_Chocolate

Sama nie wiem... Ja po prostu uważam , że całe Dziwnowo to taka podpucha "wersja dla mało ciekawskich".

Liv edit: zamykam. Dalsze dyskusje dot. Belli znajdziecie już w innym temacie.
Ostrzegam - posty typu "przywróciłem Bellę kodem", "Bella jest w Dziwnowie" będą nagradzane warnami i usuwane.

Ostatnio edytowane przez Liv : 11.08.2010 - 21:37
Gold_Chocolate jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.11.2009, 22:57   #4
Maloney
Guest

Siemka.
Strasznie dawno nie byłem na tym forum, pamiętam jak zaraz po wydaniu The Sims 2 strasznie sie pasjonowałem zniknieciem Belli, chociaż sam gry nie miałem
Tydzien temu zainstalowałem sobie Cztery Pory Roku, a pozniej Zwierzaki. Powiem szczerze że nie wiem, czy juz ktoś miał taką sytuację (podaruje sobie przeglądanie całego tematu), ale Bella się pojawiła. Przechodziła sobie normalnie tak jak to robią przechodnie przed moim domem (który stoi w Dziwnowie zaraz obok domu pani Widmo). Zanim odeszła postarałem się z nią troche pogadac i złapać jakiś kontakt, później nawet mozna było do niej zadzwonić (w telefonie jest jako Bella Ćwir). Po krótkim czasie udało mi się zdobyć jej serce i stała się żoną mojego sima Niestety ma aspirację romansowania i nie była zadowolona ze ślubu. Dołączając do rodziny dodała 19 000 simleonów, była zatrudniona jako przestępca (powiem szczerze nie pamiętam konkretnie jaka ranga, bo szybko znalazlem jej inna pracę, ktora byla jej celem życiowym). Ma troje przyjaciół i niestety wyczyszczone drzewo genelaogiczne oraz pamięć. Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało odpowiem. Pozdrawiam serdecznie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.07.2010, 23:03   #5
kotecek

Cytat:
Napisał Blair Zobacz post
mi się bardzo podoba, a to chyba najważniejsze. to nie jest ani wasza sprawa, ani nie o tym temat.
Ale naprawdę ten skin to jak zombie, ale każdy lubi to co chce lubić i nikomu nic do tego.

A jak już jesteśmy tak przy wyglądzie, to nie dziwi was, że strój Belli jest dwu częściowy a nie jedno ? ta czerwona spódnica do niczego nie pasuję nie wiem czy to jakiś dowód, ale tak się tylko zastanawiam ...
kotecek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.07.2010, 17:32   #6
Unknown_Girl

Cytat:
Napisał alutka802 Zobacz post
http://pl.sims.wikia.com/wiki/Bella_Ćwir przeczytajcie co pisze tu! Bella z Dziwnowa to klon!
Hehe no właśnie ^^ już tysiące razy było tu pisane że Bella z Dziwnowa nie jest prawdziwa :/ prawdziwa Bella czasem pokazuje się w Miłowie, z tego co wiem można ją spotkać na parceli mieszkalnej gdzieś na końcu mapy, taka mała chatka tam jest. Sama niedługo spróbuję.
EDIT: Dziurawiec_Skąpolistny sekundę przede mną ^^

Unknown_Girl jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.07.2010, 12:19   #7
Lubie Simsy

Witam jestem nowy na forum i to moj pierwszy post
A wiec obserwuję ten temat o dawna i niestety chyba się nieda zamienić sima w NPC (nie jestem do końca pewny) a w simsy gram 4 lata i tylko 2 razy spotkałem belle w miłowie
Lubie Simsy jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.07.2010, 12:32   #8
kotecek

Cytat:
Napisał Lubie Simsy Zobacz post
Witam jestem nowy na forum i to moj pierwszy post
A wiec obserwuję ten temat o dawna i niestety chyba się nieda zamienić sima w NPC (nie jestem do końca pewny) a w simsy gram 4 lata i tylko 2 razy spotkałem belle w miłowie
Da się .... ile razy ja tak robię jak mam za dużo simów w domu, a nie chce mi się domu dla nich robić ....
kotecek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.07.2010, 13:45   #9
Jakub
Guest

Grin Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

Usuwaliście kiedyś rodzine? Jeżeli tak, to wiecie jak znikneła Bella!
To proste najpierw porwało ją UFO, a jak wróciła to się wyprowadziła, a jak była w skrzyni rodzin to ją usuneli!
Efekt jest taki sam jak przy umieraniu, ale twarz w drzewie genealogicznym jest kolorowa.Śmierć takiego sima to umieranie z e starości.
A w spomnieniach jest ze sim umarł/a.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.07.2010, 14:07   #10
eS_guy

Cytat:
Napisał Jakub Zobacz post
Efekt jest taki sam jak przy umieraniu, ale twarz w drzewie genealogicznym jest kolorowa.Śmierć takiego sima to umieranie z e starości. A w spomnieniach jest ze sim umarł/a.
Efekt wcale nie jest ten sam bo nie ma takiego wspomnienia. Usunięcie Sima to tak jakby zniknął. Jeżeli usunie się Sima w ten sposób to nie da się go przywrócić za pomocą Add neighbor to family, bo go tam po prostu nie ma. A Bella tam jest więc nie została usunięta w ten sposób.
eS_guy jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania