![]() |
#981 |
Guest
|
![]()
Czy na dzień dzisiejszy administracja może przewidzieć dalszy rozwój tego forum bo na prawdę bardzo dużo błędów tutaj się znajduję.
Styl jest stary jak świat może logo coś zdziała. Uciążliwa jest ta reklama która zasłania całe to logo. Nie można aktywować konta co powinno być podstawą działania forum. Czy jest możliwość usunięcia tej reklamy, zmienienia stylu graficznego strony na dzisiejszy styl oraz włączenie aktywacji konta (nie dochodzą maile). Dawno mnie tutaj nie było i nie przyszło mi na myśl że tak się forum (na gorsze zmieni) A może zmiana na inny hosting ? Ogólnie to sama forma postów jest okey czyta się przyjaźnie ale wszystko wydaję się stare, użytkownicy są najwięcej gości ale cóż aktywować konta nie mogą. Nie widać na razie zmian na lepsze aby coś się dodawało zmieniało. Logo jak na razie pochodzi za czasów The Sims 2. Zobaczymy jak wybiorą użytkownicy forum. Podsumowując Sytuacja na forum nie jest ciekawa, chciałbym się dowiedzieć czemu bo czytając tak gdzie nie gdzie widać że co raz więcej osób znanych na forum się banuje lub po prostu zostawia konta. Czekam na odpowiedź od kogoś z wyższego stanowiska oraz oczekuję na odpowiedzenie mi na te pytania. Pozdrawiam Damian. |
|
![]() |
#982 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
Reputacja: 10
|
![]()
Większość z tych problemów była omawiana wcześniej, wina nie leży w nich po naszej stronie i raczej nie możemy nic na nie poradzić. Próbowaliśmy zdziałać coś ws. niedochodzących maili, nawet wyłączaliśmy konieczność aktywacji, ale, nie wiem czy widziałeś, forum zaatakowała masa botów. Reklam też nie możemy usunąć, ale tutaj wystarczy zainstalować Adblock. Sam się nie chcę wypowiadać, bo nie jestem mocny w technicznych sprawach...
![]() |
#983 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Damian - niestety wiele się nie da zrobić i forum nie czeka rozwój.
Kiedyś prowadziliśmy dyskusję i większość użytkowników siedzi tutaj z sentymentu po prostu. |
![]() |
![]() |
#984 |
Guest
|
![]()
No cóż chyba najstarsze forum i najpopularniejsze o serii The Sims i tak upada, no cóż trudno a były próby jakiejś negocjacji z właścicielem forum czy tam hostingu ?
|
![]() |
#985 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
I na tym zakończmy dyskusję. Po prostu nie ma szans, by forum się rozwijało.
Siedzimy tu z sentymentu. Także ja. Co do maili aktywacyjnych - Gingers odkrył, że serwer ich nie przepuszcza, ale akurat to udało mi się obejść i ręcznie wyłapuję konta do aktywacji, choć to żmudna praca. |
![]() |
![]() |
#986 |
Guest
|
![]()
Każdy nawet najmniejszy krok typu zmiana starego loga, można uznać jako tako za malutkie rozwinięcie
![]() |
![]() |
#987 |
Reputacja: 15
|
![]()
#988 |
Reputacja: 14
|
![]()
tematy zostały przeniesione do archiwum
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Reputacja: 12
|
![]()
chyba będą 4 Ż , a tamte tematy są przeniesione do archiwum.
@down raczej bug forum. niedawno było dwóch userów o nicku shooters.
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 03.12.2012 - 04:46 |
![]() |
![]() |
#990 |
Reputacja: 10
|
![]()
czy może mi to ktoś wytłumaczyć w jakiś logiczny sposób
![]() jak to możliwe, że (prawdopodobnie) spambot zarejestrował się na taki sam nick? http://forum.thesims.pl/member.php?u=45986 http://forum.thesims.pl/member.php?u=45987
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 30 (0 użytkownik(ów) i 30 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|