![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pam do Was pytanie.Skąd mogę wziąść Pył Diamentowy.Oczywiście przeglądając straganik wróżki Mary pojawia się on w opisie, ale gdy chcę go kupić wyświetla się tylko:złota nić, magiczny pył(to jest chyba pył chochlików)i chyba jescze piasek czasu.Mam 140 magimonów a pyłu diamentowego kupić nie mogę.
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bo nie wystarczy 140 Magimonów. Trzeba mieć 199.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
199 magimonów kupisz go u tej wróżki Mary (grałem to chyba ostatni raz rok temu stare dobre Abrakadabra niestety płytka się popuła)
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Też w to grałam z jakiś rok temu, ale pamiętam, że o niektóre rzeczy trzeba np. porozmawiać ze sprzedawcą i on cos będzie chciała np. miód i da ci np. pył diamentowy. Mogę się mylić, ale to mi tylko świta.
|
![]() |
#5 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie tylko!U np. wróżki Mary można też otrzymać lodowe szkło itp.!I w innych też!
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja kiedyś też nie wiedziałam z kąd wziąść diamentowy pył ale można go kupić u wróżki Mary ,a gdy z nią porozmawiasz da ci ona zadania za które otrzymasz inne składniki..........
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Widze Że Duzo OsÓb Wypytuje Sie O SkŁadniki Tu SĄ Podane Wszystkie SkŁadniki OprÓcz Tych Niemagicznych Np MasŁo I MiÓd...
Kupno: WrÓŻka Mara: 14 ZŁota NiĆ 31 PyŁ ChochlikÓw (magiczny PyŁ) 34 Piasek Czasu 199 Diamentowy PyŁ --------------------------------------- Wampirzyca Wika: 5 Smocze SmakoŁyki 8 Smocza Gryzawka 24 Smcze Łzy 21 Smocze Łuski 49 Smocze Gniazdo ---------------------------------------- Aptekarz Todd: 9 Muchomory 17 Pszczeli Wosk 21 Pot Ropuchy 25 Ślina Lamy 27 Magiczne Fasolki Wymiana: Mara: MiÓd>>>czterolistna Koniczyna Wika: Pszczeli Wosk>>>czosnek Todd: Sok Jagodowy>>>gumowy Kurczak Nagganaste: ZŁota NiĆ>>>jad WĘŻa PiÓro Pegaza Lub Lodowe SzkŁo Dostaniesz Po Wykonaniu Misji; Gdy W Ogrodzie WyroŚnie Ci MaŁa Zielona Fasola PamiĘtaj Aby Jej Nie SprzeadawaĆ! Gdzy BĘdzie Wielka Kliknij Na NiĄ Na Polece Nie Wspinaj Sie A Tam........ Nie Powiem Niespodzianka Ostatnio edytowane przez Fi0let : 01.11.2005 - 10:45 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nagganaste co i kto to bo jeszcze się z czymś takim nie spotkałąm.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Diamentowy Pył | Ala | The Sims 1: Rozszerzenia | 16 | 13.12.2003 22:43 |