![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam pewien problem związany z kamerą w TS2. Otóż, kiedy chcę zacząć kamerować wyświetla się okienko z nakazem, by zmniejszyć do minimum wygładzanie krawędzi. Kiedy to zrobię klikam na rysunek kamery i znowu ukazuje się ów komunikat ( a już mam skonfigurowane wygładzanie dobrze). Jak to naprawić? Co mam zrobić?
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Trzeba tę funkcję ustawić "pod kontrolą aplikacji". Jeśli to nie pomoże to ja sama nie wiem. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
zajrzyj do readme od simow
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ja mam troszke inny problem ale tez zwiazany z praca kamery, tyle tylko, ze tej podczas gry czyli krotko mowiac o widok. Gralem sobie dzisiaj i nagle pyk...obraz przeskoczyl mi na widok z lotu ptaka (ale nie ten dostepny podczas trybu budowy). Uklad kamery jest tu troche podobny jak w sims 1.
jak to przestawic zebym mogl obserwowac simy np. z poziomu podlogi? probowalem roznych kombinacji klawiszowych ale nic to nie dalo ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
w grze w opcjach, bofajrze grafiki, jest taka opcja zmiany ustawienia kamery.. gdzies po prawej o ile dobrze pamietam.. poszukaj. widocznie trafiles na jakis skrot na klawiaturze.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
juz wczesniej probowalem przestawiac w opcjch gry zmiany ustawienia kamery, ale niestety nic to nie daje-nie widac zadnych zmian, caly czas mam widok jak w sims 1 czyli z gory. i co z tym zrobic? ma ktos jakis pomysl? |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|