Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.03.2005, 22:03   #1
Ewelina_zabka
Guest

Excl Gdzie jedzenie? :(

Mam problem. Moja simka ma na maxa zapelnione gotowanie, a jej jedynym jedzeniem nowym to salatka A niektorzy tu pisza o jakims spaghetti albo o jakis innych dobrych rzeczach. Ja tez chce to miec Wiec jak moge to miec ?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.03.2005, 22:32   #2
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

A jaką masz lodówkę w domu? Jeśli ma się tą małą z dodatku Na Studiach to nie ma się wszystkich potraw w lodówce. Pozatym potrawy są dostępne o odpowiednich porach dnia. Jeśli masz tą dużą lodówkę, to nie wiem o co chodzi.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2005, 22:49   #3
cornishonka
Guest

Domyślnie

a masz kuchenke? lososia nie 'ugotujesz' w mikrofalowce ;d
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 13:31   #4
gotrig
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Ewelina_zabka
Mam problem. Moja simka ma na maxa zapelnione gotowanie, a jej jedynym jedzeniem nowym to salatka A niektorzy tu pisza o jakims spaghetti albo o jakis innych dobrych rzeczach. Ja tez chce to miec Wiec jak moge to miec ?

Mam podobny problem odkad zainstalowalem "Na Studiach" - simy umiejetnosc gotowania maja wypracowana na max, kuchnia jest i wszysstko co niezbedne do gotowania, a gdy przyciskam na lodowke (obojetnie od pory dnia) pojawia sie tylko gotowe danie (czyli te napoje w puszkach) przeciez to mozna czegos dostac! simy tym sie nie najadaja. o co chodzi czy ktos wie? poradzcie mi cos, bo przeciez tak sie nie da grac.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 15:19   #5
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

A czy zauwałyliście, że ostatnio nie ma homara? Ja chciałam go zrobić, patrzę, a go nie ma, a sim miał max gotowania. Czy z nowym dodatkiem homar zniknął?
gotrig - a masz wolne blaty?
Edit: No to skoro masz to chyba jakiś błąd, bo wątpie, że producieńci zrobili to celowo. A może masz jakieś hacki?

Ostatnio edytowane przez berata : 24.03.2005 - 16:39
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 16:36   #6
gotrig
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał berata
gotrig - a masz wolne blaty?
pewnie, ze mam wolne blaty. Nie od dzis gram w simsy i wiem, ze blaty i kuchnia sa wymagane do przygotowania jedzenia- niestety to nie tutaj lezy problem. Najdziwniejsze jest to, ze sytuacja gdy sim nie moze ugotowac jedzenia (poza gotowym daniem), zdarza sie okresowo i z reguly na przemian -czyli np.simka nie moze nic ugotowac, a w tym samym czasie jej mąż ma dostep do pelnego menu i moze gotowac smialo a simka tylko gotowe danie, i na odwrot. gdy on tylko gotowe danie, to ona ma pelne menu. dziwne i wkurzajace.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2005, 12:28   #7
tyrtok
Guest

Domyślnie

Ej, a nie zapomnieliście czasem zamawiać zapasy do lodówki? Kliknij na lodówkę, i daj sprawdź zapasy czy jakoś tam, i tam ci się pokaże w cyfrach ile masz tego jedzenia. A wiadomo że sałatka szefa kuchni jest najoszczędniejszym daniem (pzynajmniej tak myślę bo simy nie grubieją tak bardzo po niej) .
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania