Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.03.2005, 21:44   #1
dzioooushka
Guest

Post Simy znikają... why ;/ ?

TS2 mam od niedawna. Wszystko było pięknie... aż do momentu kiedy włączając grę okazało się, że nie zapisała mi się rodzina... :wacko: (wraz z nią stworzyłam dom, który się zapisał .. nawet z ogrodnikiem wewnątrz ) I od tamtej pory każda rodzina chociażby pozostawiona w katalogu rodzin (nawet bez przenoszenia do domów) mi się nie zapisuje! ;( ... Nic nie mogę zrobić - Myślałam że przekroczyłam jakiś limit, ale po wykasowaniu 8 rodzin z ich domami nadal simy mi znikają bezpowrotnie (gram tylko w jednym mieście). POMOCY! Czy macie na to lekarstwo? Proszę pomóżcie . :1smutny:

Ostatnio edytowane przez dzioooushka : 28.03.2005 - 21:49
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.03.2005, 14:35   #2
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Nie wiem czy dobrze rozumię, ale wynika z tego, że jak zapiszesz grę, to tak na prawdę się nie zapisuje. Mam tylko jeden pomysł, dlaczego tak może być - za mało miejsca na dysku C lub jego brak. :\
stare 29.03.2005, 14:44   #3
dzioooushka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lapis_Lasuli
Nie wiem czy dobrze rozumię, ale wynika z tego, że jak zapiszesz grę, to tak na prawdę się nie zapisuje. Mam tylko jeden pomysł, dlaczego tak może być - za mało miejsca na dysku C lub jego brak. :\
Miejsca mam jeszcze 4gb... Nie sądze żeby to było z wiązane z miejscem. Poza tym domy które buduje.. czy też miasta (prubuję wszystkiego ) się zapisują. Ciężko.. ale nic. Thx ! ......
:\
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania