|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
"Miłości nie da się ukryć..."
To jest Katarzyna Milowicz jest to bardzo bogatą osobą, z resztą widać to po Niej. Ma wielki dom z dwoma tarasami i wielkim ogródkiem. Nie ma męża jest starą panną ,choć aż taka stara nie jest ma 25 lat. ![]() To jest jej służąca - Dorota Oracka jets to bardzo miła kobietą opiekowała się Kasią od maleńkiego- Gdy jej ostatnia rodzina umierała tzn. Matka ![]() Ten przystojniak to Michał Walczycki Jest to biznesmen który jest najlepszym przyjacielem Kasi i odwrotnie... ![]() Odc. 1 - Zaległy smutek ![]() - Dorota! Widziałaś moją sukienkę?- Krzyczała Kaśka - Tak, ale którą?- Zapytała kobieta - No tą czarną z białą górą!- mówiła -zaraz się spóźnie! - Ach ta! Ona leży w łazience! - Powiedziała Gdy Kaśka wyszła Dorota odetchnęła z ulgą " Dobrze, że pojechała" - pomyślała "Czasami potrafi nieźle zaleźć za skórę! Dobra ide posprzątać!" Kobieta poszła do łaźenki i znalazła...Jakiś notes wyglądał jak kajet Kaśki " O nie zabrała swojego zeszytu?! Lepiej nie będe zaglądać..." Dorota posprzątała w łazience i poszła do kuchni i tam również posprzątała poszła do kolejnych pomieszczeń i wykonała tą samą czynność co w kuchni i łazience Minęło pare godzin i Kasia wróciła do domu. - Cześć! Słuchaj ja zaraz wyjeżdżam przyjechałam tylko na chwile...- nadawała jak Hanka Bielicka - Nałożyć Ci obiad?- Przerwała jej Dorota - Nie dzięki Dora - lubiła ją tak nazywać- Zjem w restauracji w doborowym towarzystwie...- uśmiechnęła się i poszła do samochodu ![]() -Wystarczy,że przyjdzie na 5 minut już w całym domu słychać jej narzekanie- wzdychała Dora Gdy była godzina 17.00 zadzwonił telefon Dora odebrała - Słuchaj Dora nie wróce na noc...bo...bo...musze załatwić pare spraw..- mówił głos w słuchawce... - Dobrze... Pa- odparła zmarnowanym głosem i odłożyła słuchawke... " Czemu ona nie wróci do domu na noc będzie się gdzieś włuczyła... Z nią gorzej niż z dzieckiem"- myślała kobieta... ![]() - Gdzie będzie nocowała Kaśka? - Co się wydaży? - I dlaczego nie wróciła na noc? To wszystko w następnym odcinku pt. "-A co powiesz na...?" ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sorry że krótki odcinek i za małą ilość zdjęć...Mam nadzieje że te fotostory się wam spodobają |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
"Miłości nie da się ukryć..."
Odc. 2 "- Co powiesz na...?" ![]() Bylo jeszcze ciemno gdy Dora wstala chciała zawołać "Kasiu wstawaj bo się spóźnisz", lecz przypomniała sobie, że Kasia szwędała się całą noc gdzieś...Albo i nie... Kobieta poszła do łazienki umyła się skorzystała z toalety i wykąpała się. - Cześć!- Rozległ się kobiecy głos po domu - Dora jesteś? -Tak jestem -krzyknęła - Coś się stało?! - Kobieta zbiegła natychmiast po schodach - A...Nie nic....- Kaśka zaczęła się jąkać czyli coś musiało się stać...- Mmmm jak ładnie pachnie co robisz na śniadanie? - Aaa płatki to tylko płatki więc nie pachną- odparła zdziwionym tonem Dora - Tak?! To ja się lepiej pójde położyć - mówiła ,powoli łapąc się za brzuch - Może coś zjesz najpierw...? - zapytała Kobieta - Dobrze mogę coś przekąsić....- odparła zmęczona Kasia poszła umyć ręce i zasiadła do stołu, jadła...a raczej żarła płatki jakby od tygodnia nic nie jadła. Gdy zjadła poszła do sypialni się położyć ,a Dora poszła poczytać poradnik "Pierwsze objawy ciąży" ( ![]() - Gdy kobieta zachowuje się dziwnie ,wraca po nocy spędzonej u kogoś innego to najprawdopodobniej jest w ciąży -czytała na głos Dora ale tak żeby Kaśka nic nie usłyszała- O NIE! - Wrzasnęła Kobieta - Ona jest w....w....w...w...C...ciiii...ciąży -zaczęła się jąkać ![]() Złapała za telefon. - Gdzieś tu był numer tego...tego przystojniaczka...O jest! - Tak słucham- odparł damski głos w słuchawce - Dzieńdobry nazywam się Dorota Oracka czy zastałam Pana Walczyckiego? - Dzieńdobry zaraz...Ktoś do pana panie prezesie -mówiła cicho - Halo? -Dzieńdobry jestem..... - tak wiem- przerwał jej - Czy...Czy mam takie głupie pytanie albo raczej nie czy mógłby pan przyjechać do mnie? - Ale, ale po co? - Mmmmmm No bo mam takie pytanie ale to nie przez telefon... - Sprawdzie w terminarzu... A na którą - Najlepiej jak najszybciej!! - Dobrze a gdzie? - Ul. Brzozowa 19 - Acha... Tam mieszka Kaśka - mówił cichutko - Słucham? - Nie, nie nic- odparł po czym odłożył słuchawkę ![]() Kaśka zeszła na duł. Dziwnie niemrawa... - Kasiu coś Ci jest? - Mmmm nie....- odparła - Zaraz tu będzie Pan Walczycki...- Powiedziała powoli Dora - Yyyyyyyyyyy TAK?! PO CO DO NIEGO DZWONIŁAŚ?? - A masz mi coś do powiedzenia??- zapytała Kobieta - Nooooooooo.......Tak mam.... - No to chodz do kuchni! Zaparze Ci kawy - Nie nie parz....- odparła - No mów...- powiedziała patrząc na zegar - Jestem w ciąży z Walczyckim...- Odparła Kasia - CO?- wrzasnęła Dora -To co słyszałaś jestem w ciąży z Walczyckim ![]() - Czemu mi tego nie powiedziałaś odrazu?- zapytała z lekką zrazą - Nie chciałam żebyś wiedziała chciałam ją usunąć... - Co ja z Tobą mam...?!- Zapytała- A Walczycki o tym wie? -Yyyyyyyyyyy -------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Czy Walczycki o tym wie? - Co będzie jak przyjedzie? - Czy Kaśka urodzi maleństwo? To już w następnym 3 odc. "Wierze ,ze nim zostaniesz" |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Nie chce się odpalić!!!!! | Natasza | The Sims 1: Rozszerzenia | 14 | 31.10.2004 20:44 |