![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam zainstalowane oryginalne The Sims 2 ale co włożyłam płytę to wyskakiwał jeden i ten sam komunikat: włóż poprawną płytę i wciśnij OK no to wsadzam wszystkie możliwe płyty jakie mam do Sims2 i kupa: nic nie działa to byłam mądra i wynokwiłam w internecie Sims2 noCD crack który wstawiłam zamiast oryginalnej aplikacji uruchamiającej grę - gra działa ale jak to już bywa, nie działa tryb budowy. Usiłowałam zrobić to co pisze w temacie przyklejonym: zrobiłam i dalej nie działa.
Wiec kochani ludzie: co z tym fantem zrobić? ![]() jakby co to oryginalną aplikację jeszcze na dysku mam. Nigdy jej nie kasuję |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To ją przekopiuj i wstaw zamiast cracka. W instrukcji Kr0nica jak wół napisała, że ma nie być żadnych cracków
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
co mi po tym wole jak z oryginalną aplikacją mi pisze, że mam wsadzić prawidłową płytę i gra nie chce sie uruchomić. Przeżyję bez trybu budowania ale byłoby lepiej jakby działał
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Z crackiem nie pójdzie Ci obraz płyty w daemonie a z oryginalnym plikiem .exe pójdzie. I budowanie będzie działać
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
troche dało do myślenia, pokombinowałam po swojemu(naturalnie: przywróciłam oryginalną aplikację)i DZIAŁA JEZUS MARIA! Bez płyty, z trybem budowania alleluja!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Tajne czary, ale jak je zrobić?? | Olgunia12 | The Sims 1: Rozszerzenia | 9 | 25.12.2003 11:34 |