![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Szukam skinów Catherine Zeta-Jones i George Clooney (moi ulubieni aktorzy :* )
Proszę o pomoc ;(
The deep, dark dyed colour may transfer to other garments or to your white sofa or chair. We also recommend to wash this garment separately,-at least the first times! Good luck with your new denim tights! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Na modthesims z Zety zrobili brzydala, a ona uważana jest za jedną z najładniejszych gwiazd hoolywood, ja na tym skinie nie widzę cienia podobieństwa xP , stanę w obronie pokrzywdzonych ;( , Eye (wybacz, że tak Cię nazwę) nie bierz tego do siebie, podałeś mi tylko linka...
Jak z Clooneya zrobią takie paskudztwo, to nie ręczę za siebie ![]()
The deep, dark dyed colour may transfer to other garments or to your white sofa or chair. We also recommend to wash this garment separately,-at least the first times! Good luck with your new denim tights! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hmmm moze dla ciebie jest brzydka,nie kazdy człowiek jest idealny i wogóle,kazdy ma inny gust.Zróc uwage z pobrało ja ponad 5000 userów - a to mało nie jest ;p
http://modthesims2.com/showthread.ph...ighlight=jones to jest inna aktorka ale widziałem wypowwiedzi ze wyglada jak Z-J wystarczy przeciez mały make - up i fryzurka..... |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Jak mawia stare przysłowie pszczół : Myszy powinny siedzieć pod miotłą.
Ale masz rację, każdy ma inny gust, aczkolwiek mój jest "odrobinę" zbyt wypaczony ;( ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|