|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
1.Mam takie pytanie jak kupic jeden z 3 domow w dzielnicy abrakadabra ??? nie moge wogole go kupic i nie wiem jak!!! pomocy
2. jak wychodowac fasole ??? kiedy ona wyrasta czy mozna ja kupic?? 3. a co z krysztalami gdzie rosna ?? jak wygladaja ?? PROSZE POWIEDZCIE MI TO WAZNE A SZCZEGOLNIE 1. PYTANIE !!! :o |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
oj kochanie na tym forum juz bylo duzo rzeczy na ten temat
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1.Musisz mieć od 1000 do 1500 magimonów.Można je zdobyć wygrywając pojedynki,hipnotyzując kobrę,pokazując rozmaite sztuczki na specjalnej arenie i przywoływając duchy i mumie oraz wielki hurgan(czy coś w tym stylu ![]() 2.Fasola wyrasta jeżeli aktywnie rzucasz uroki i rozmaite zaklęcia ![]() 3.Kryształów Ja odkryłam siedem. Działające kryształy dla dorosłych: fioletowy/purpurowy-teleportacja czerwony-gorąca stopa (siarka) zielony-duch niebieski-elektryczna dłoń czarny-wygaszanie (przyda Ci się jak wybuchnie pożar) biały-lewitacja żółty-sztuczka magiczna dzieci ![]() czerwony-gorąca stopa fioletowy/purpurowy-teleportacja żółty-sztuczka magiczna P.S. Mam nadzieję ,że Ci pomogłam! :lol: Sami |
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ehm......mi tez pomogliscie.............Ale nadal nie rozumiem o co chodzi z ta wrena fasola
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
wspinasz się na tą fasole i jesteś w "domku 99" ale to wcale nie jest domek tylko wielki Will Wright śpiący i obok puszka z fasolami
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A ja mam problem.Wprowadziłam się do Uroczyska i zaczęłam skręcać nić.Urósł mi kawałek fasoli.Przez 5 dni rosła mi normalnie a potem przestała.Robiłam mnóstwo czarów, rzucałam i nie chciała rosnąć już.Proszę pomóżcie!!!
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
J ateż nie wiem co się działo z moją fasolą
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja mialam ta fasola i wspielam sie i tam na gorze mozna nawet domek zbudowac (w kazdym razie ja moglam, ale moze to po tym jak wwpisywalam kod move_objects) i jest tak slodko niebiesko. ktos na forum mowil ze po zejsciu z domku 99 mial duzo roznych magicznych skladnikow, a ja nie.... czy u was tez tak jest?
#9 |
Guest
|
![]()
Mnie tam żadnych nowych składników nie przybyło
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dużo róznych magicznych składników?