![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
hEJKA :*
Ściągnełam...patch ,żeby nastolatkowie mogli zajść w ciąże i robić bara-bara... wszystko w porządku ...do pouki simka zaszła w ciąże..teraz się zacieła i głupio ręką wymachuje...nic nie można zrobić...:/ Mam pytanie czy jest na to jakiś sposób?np: kod??? Czy muszę niestety usunać ten patch!?? CZEKAM na Wasze odpowiedzi PLiSKA |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ochhh... te hacki! Tyle z nimi problemów! Ja radzę przeprowadzić rodzinkę. A jeśli to nie pomoże niestety usunąć hack.
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Niestety nie wiem skad ścignłem tego hacka... i teraz nie mam jak usnąć:/ ![]() Nie ma innego sposobu!? |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wejdź w katalog: C:\...\Nazwa użytkownika\Moje dokumenty\EA games\The Sims 2\Downloads. Domyślam się, że plik ten ma nazwę: "jealous_teens_wooho_and_more_v(liczba)''. W miejsce "liczba" będzie wpisana wersja. Jeśli masz w tym folderze taki plik to go usuń. Jeśli nie masz pliku o takiej nazwie w miarę możliwości podaj nazwy wszystkich pliczków z tego folderu, postaram się pomóc dalej.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dzięki---usunęłam i simka powróciła tak jakby do zdrowia..już się nie zacina.. Ale chcialabym ,żeby mogła robić bara-bara i zajść w ciąże..czy jest na to jakiś sposób?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Być może ten patch był zryty...? Poszukaj jakiegoś na innej stronie (o ile będzie
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Proszę podajcie mi coś by moja simka (nastolatka) była w ciąży bez rzadnych problemów...bo ten hack mi nie działa simka gdy zachodzi w ciąże zacina się..a tak po zatym wczęsniej było oki mogli robić bara-bara...itd
Pliska! Odpowiedźcie! ![]() Przypomniało mi się ,że w modthesims było coś chyba takiego...dobre i się nie zacinało..Wie ktoś może o tym??:> Ostatnio edytowane przez lolicia : 08.10.2005 - 15:41 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Jednolite tapety pilnie poszukiwane ! Ratunku ! | MaDzIa | The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć! | 5 | 15.08.2005 19:48 |
ratunku!! latające simy!! :] | _limonka_ | The Sims 2: Problemy z grą | 6 | 08.07.2005 18:29 |